Cluj. Se vinde apartamentul de pe „acoperișul” României. Prețul pe măsura priveliștii de la etajul 25 din mai înalt bloc de locuințe din România. Vezi cât costă

Updated on octombrie 9, 2019 În Cluj a fost scos la vânzare cel mai scump apartament nou – 500,000 de euro. În Cluj există apartamente la sume mai mari dar în clădiri vechi. Apartamentul va fi gata la începutul anului 2020.

Prețul pe metrul pătrat este de 2000 de euro, așadar contra sumei plătite, cumpărătorul va avea în total 5 camere, 3 băi, 4 terase pe o suprafață de aproape 200 de metri pătrați.

Apartamentul este situat la o înălţime mai mare decât turnul bisericii din Piaţa Unirii, potrivit siteului imobiliar cluji.ro.

Cluj. Se vinde apartamentul de pe „acoperișul” României. Prețul pe măsura priveliștii de la etajul 25 din mai înalt bloc de locuințe din România. Vezi cât costă 1

Se remarcă numărul mare de terase, însă există o explicație. Apartamentul este așa de sus încât era păcat să nu te bucuri de priveliște. Apartamentul este amplasat la etajul 25. Mai exact la etajele 24 și 25, fiind vorba de un penthouse pe 2 niveluri. Constructorul promite cumpărătorului că va avea apartamentul aflat la cea mai mare înălțime din toată țara – 95 de metri de la sol.

Asta înseamnă cu 15 metri mai sus decât vârful clădirii emblematice a orașului, Biserica Romano-Catolică Sfântul Mihai din centrul Clujului. Apartamentul este, de asemenea, mai sus cu 20 de metri față de ultimul etaj al Hotelului Intercontinental din București, clădire care a fost multă vreme cea mai inaltă din țară. În fotografia care însoțește articolul puteți vedea această priveliște.

George Buhnici a fost în cea mai mare clădire de locuințe din România, West City Tower de pe Calea Florești.

„Am fost pe cel mai înalt bloc de locuințe din Romania. Sau pe cea mai înaltă clădire din Cluj. Este vorba de proiectul West City Tower. Are 25 de etaje și -cum ar zice alți jurnaliști- “străjuiește” intrarea în Cluj dinspre Florești. A fost proiectat de Scripcariu Birou de Arhitectură, din Cluj. Ce e drept, priveliștea de la etajul 25 este absolut fabuloasă și multe apartamente vor avea parte de o vedere excepțională”, a scris George Buhnici pe blogul său, casebune.ro.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!