Accident Cluj. Loviți pe trecere. Mămică și copilul ei de 1 an și 9 luni loviți de o mașină. „Șoferul urla si se certa ca nu a văzut din cauza soarelui…”

Updated on octombrie 9, 2019 O mămică ce traversa regulamentar cu fiul ei de 1 an și 9 luni au fost loviți de un autoturism miercuri seara, în jurul orei 18:15, pe strada Maramureșului, din Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, ‎Tania Pestean‎ a scris: „Maramuresului nr 47, pieton cu copil lovit.
*Edit pentru expertii din comentarii: pietonul nu a sarit pe trecere. Eu i-am vazut de la 3-4 masini distanta.
Nu spun ca nu sunt si pietoni kamikaze, dar la romani oricine ii de vina numai vinovatul nu.
Pe trecere, am vazut doar cum a cazut cu copilul in brate. Acum vine politia.
Soferul urla si se certa ca ‘nu a vazut din cauza soarelui’…”.

Accident Cluj. Loviți pe trecere. Mămică și copilul ei de 1 an și 9 luni loviți de o mașină. „Șoferul urla si se certa ca nu a văzut din cauza soarelui...” 1

Tereza Voicu: „Conform reprezentanților IPJ Cluj din primele informații reiese ca victima in vârstă de 38 se afla in traversarea regulamentara a drumului public cu fiul ei de 1 an si 9 luni in brațe și a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat 59 de ani din Baciu. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.  Victima era constienta acuzand dureri la nivelul piciorului stang.”.

Miță Miță: „Da azi si pe mine era sa ma loveasca un … eram pe trecere daca nu treceam mai repede ma spulbera pe loc. După ce am iesit de la școală”

Riti Nicolae Florin: Personal din cauza multelor accidente pe sau in apropiere de treceri de pietoni as scoate politia in strada in masini neinscriptionate cu camere la bord și sa sancționeze atat șoferii dar mai ales pietonii care traversează aiurea( nu spun neregulamentar) poate poate se schimbă ceva

Andrew Andrew: E un oraș aglomerat. Unu din motivele pentru care unii si-au pierdut rabdarea si la volan. Se baga, se cearta, devin irascibili. Singura soluție e să-ți găsești linistea in propria mașina, să te conformezi cu ideea ca daca asa e traficul degeaba te grăbești. Ori incurci pe altul, ori ai de suferit consecințe ca șoferul de mai sus, ori ajungi acasă mai târziu cu 10 minute dar macar zâmbești. E greu? Pentru unii ca lasatul de fumat, cred.

error: Content is protected !!