Video Cluj. Liana: „In fiecare seara pe la ora 19 cerul Clujului, in zona centrala, se înegrește. Oare de unde vin si unde se duc miile de ciori?”

Updated on octombrie 8, 2019 Deși la începutul anului Gheorghe Şurubaru, city-managerul oraşului, a anunțat că municipalitatea va lua măsuri pentru alungarea ciorilor din oraș, se pare că misiunea nu a fost una de succes.

“Având în vedere numeroasele probleme cauzate de înmulțirea coloniilor de ciori, în anul 2018 am implementat un studiu privind zonele cu populație mare de ciori, zonele de cuibărit, stabilirea numărului de sisteme antidăunători precum și aria de acoperire a acestora pentru diminuarea și îndepărtarea coloniilor de ciori din Parcul Central Simion Bărnuțiu.

Dintre soluțiile propuse a fost aleasă soluția care constă în îndepărtarea ciorilor prin intermediul unor echipamente care acționează pe bază de ultrasunete și de laser”, declara la începutul anului, Gheorghe Șurubaru, citat de Ziua de Cluj. 

Clujul este însă în continuare agresat de ciori.

Liana Dinu: „In fiecare seara pe la ora 19 cerul Clujului, in zona centrala, se înegrește. Oare de unde vin si unde se duc miile de ciori?”
Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!