Cluj. Bîldea Ioan: „Cei de la Drumurile Naționale s-au apucat de refăcut marcajul greșit de la ieșire spre Floresti, unde ieri s-au lovit 4 mașini. Nu știu de ce nu au pus direct un sens giratoriu provizoriu, ca asta e soluția cea mai buna. Sper sa nu-l amâne mult”

Updated on octombrie 1, 2019 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face experimente cu viețile clujenilor. Între Cluj și Florești au făcut un marcaj criminal. 4 autoturisme s-au lovit luni seara. Astăzi, cei de la Drumuri au refăcut marcajul.

Bîldea Ioan: „Cei de la Drumurile Naționale s-au apucat de refăcut marcajul greșit de la ieșire spre Floresti, unde ieri s-au lovit 4 mașini.
Au revenit la soluția inițială cu banda de viraj la stânga.

Cluj. Bîldea Ioan: „Cei de la Drumurile Naționale s-au apucat de refăcut marcajul greșit de la ieșire spre Floresti, unde ieri s-au lovit 4 mașini. Nu știu de ce nu au pus direct un sens giratoriu provizoriu, ca asta e soluția cea mai buna. Sper sa nu-l amâne mult” 1

Nu știu de ce nu au pus direct un sens giratoriu provizoriu, ca asta e soluția cea mai buna. Sper sa nu-l amâne mult”.

Asociația Pro Infrastructură, după accidentul de luni seara: „Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face din nou șosele împotriva șoferilor! Recent, s-a înlocuit stratul de uzură pe unul dintre cele mai aglomerate sectoare de drum din țară, DN1 între Cluj-Napoca și Florești.

Dar surpriză, la retrasarea marcajelor au permis virajul la stânga peste trei benzi de circulație din sens opus (vezi prima imagine atașată mai jos). Previzibil, la 12 ore de la aplicarea noii semnalizări, deja avem un accident (a doua poză)!

Cluj. Bîldea Ioan: „Cei de la Drumurile Naționale s-au apucat de refăcut marcajul greșit de la ieșire spre Floresti, unde ieri s-au lovit 4 mașini. Nu știu de ce nu au pus direct un sens giratoriu provizoriu, ca asta e soluția cea mai buna. Sper sa nu-l amâne mult” 2 Cluj. Bîldea Ioan: „Cei de la Drumurile Naționale s-au apucat de refăcut marcajul greșit de la ieșire spre Floresti, unde ieri s-au lovit 4 mașini. Nu știu de ce nu au pus direct un sens giratoriu provizoriu, ca asta e soluția cea mai buna. Sper sa nu-l amâne mult” 3

O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1.

Însă se pare că iresponsabilii din Compania Națională Anti-Infrastructură din România țin cu tot dinadinsul să creeze noi puncte negre pe șosele în loc să le reducă. Evident că ei vor da vina tot pe șoferi când se vor produce accidente.

Cerem desființarea de urgență a acestor viraje la stânga și tragerea la răspundere a celor din CNAIR și Poliția Română care au girat “soluția”. Domnilor, dacă nu sunteți capabili să faceți infrastructură rutieră sigură, măcar nu o faceți mai nesigură pe cea existentă!”

error: Content is protected !!