Rares, Timișoara: „Emil Boc mai poți? Nu ai obosit? Trebuie să recunosc că mă cam obosesc atâtea informații despre proiectele realizate în ClujNapoca 😜”

Updated on septembrie 14, 2019 Un timișorean se declară obosit de atâtea lucruri făcute de Emil Boc. Reacția vine după ce primarul Clujului a anunțat 18 noi locații de wifi gratuit în oraș oferite de municipalitate.

Pe Facebook, Tecsa Rares a scris: „Emil Boc mai poți? Nu ai obosit? Trebuie să recunosc că mă cam obosesc atâtea informații despre proiectele realizate în ClujNapoca 😜
#TimișoaraCapitalăCulturalEuropeană #MăcarBocFaceCeva 😉”

Rares, Timișoara: „Emil Boc mai poți? Nu ai obosit? Trebuie să recunosc că mă cam obosesc atâtea informații despre proiectele realizate în ClujNapoca 😜” 1

Emil Boc: „18 noi locații de wifi gratuit în oraș.
Am semnat contractul pentru implementarea programului WiFi4EU al Comisiei Europene, prin care vor fi montate 18 hotspot-uri de wifi gratuit la Cluj-Napoca pentru clujeni și turiști. Termenul de implementare este 90 de zile.

Rares, Timișoara: „Emil Boc mai poți? Nu ai obosit? Trebuie să recunosc că mă cam obosesc atâtea informații despre proiectele realizate în ClujNapoca 😜” 2

Primăria Cluj-Napoca se află printre municipalitățile din Europa câștigătoare ale primului apel de proiecte din acest program al Comisiei Europene. Municipiul nostru beneficiază astfel de finanțare europeană în valoare de 15.000 euro pentru instalarea în spațiile publice a mai multor puncte wireless de acces deschis la internet. Cu acest nou proiect, Clujul se aliniază nevoilor cetățenilor europeni de conectivitate crescută și dezvoltă rețeaua existentă de internet gratuit din municipiu.

Cele 18 locații în care va fi implementat proiectul sunt: Parcul Rozelor, Piața Unirii – latura vestică, Piața Unirii – latura nordică, str. Potaissa, stația Minerva, stația Piața 1 Mai, Parc Grigorescu (1 Decembrie 1918), Parc Iuliu Prodan (cart. Zorilor), Universitatea de Artă și Design (Parcul Central), stația Calea Mănăștur, Blvd Eroilor (Cinema Victoria), stația Flora (Calea Florești 75), Piața Avram Iancu nord (zona Prefecturii), stația Sora (spre cart. Mănăștur), str. Emil Isac (Colegiul Național „George Barițiu), str. George Barițiu (zona UTCN), intersecție Baba Novac-Avram Iancu (Bastionul Croitorilor), Parc Detunata.

De asemenea, la Cluj-Napoca, cetățenii și turiștii beneficiază deja de internet Wi-Fi gratuit în zona centrală a orașului și în cartiere, prin cele peste 30 de hotspot-uri instalate de Primăria Cluj-Napoca în piețe și variate zone cu trafic pietonal intens. Totodată, călătorii cu mijloacele de transport public din oraș pot accesa internetul gratuit în autobuze și tramvaie, dar și să își încarce telefoanele sau tabletele prin mufele tip USB disponibile în noile autobuze Mercedes, care circulă în Cluj-Napoca”.

error: Content is protected !!