Klaus Iohannis laudă Clujul și UBB. „Nu este o coincidență că în ultimii ani am fost martorii unei transformări a Clujului într-un magnet pentru tineri talentați si ambițioși din întreaga Românie. Mediul universitar si cel economic de aici au făcut deja acești primi pași cruciali spre  …”

Updated on septembrie 30, 2019 Președintele Klaus Iohannis a deschis luni anul Universitar la Cluj, la Universitatea Babeș-Bolyai.

Seful statului a laudat Universitatea si Clujul in general pentru modul in care s-au dezvoltat si prin performanta si “normalitate” au reusit sa atraga tineri din intreaga tara.

Iohannis a remarcat in discursul sau trei valori-cheie pe care le-a promovat pe parcursul existentei de un secol Universitatea Babes-Bolyai: prioritizarea educatiei in viata statului, toleranta si promovarea excelentei in educatie si cercetare.

Klaus Iohannis laudă Clujul și UBB. „Nu este o coincidență că în ultimii ani am fost martorii unei transformări a Clujului într-un magnet pentru tineri talentați si ambițioși din întreaga Românie. Mediul universitar si cel economic de aici au făcut deja acești primi pași cruciali spre  ...” 1

Seful statului a laudat Universitatea si Clujul in general pentru modul in care s-au dezvoltat si prin performanta si “normalitate” au reusit sa atraga tineri din intreaga tara, anunță ziare.com.

“Nu este o coincidență că în ultimii ani am fost martorii unei transformări a Clujului într-un magnet pentru tineri talentați si ambițioși din întreaga Românie. Mediul universitar si cel economic de aici au făcut deja acești primi pași cruciali spre normalitate si modernitate.

Va incurajez, de asemenea, sa va uniti fortele. Centrele universitare romanesti au oportunitatea de a utiliza in comun resurse importante, aducand la un loc potentialul tuturor universitatilor si al institutelor de cercetare performante. Fara o abordare strategica de colaborare, bazata pe excelenta si meritocratie, universitatile romanesti risca sa nu aiba realizari notabile in topurile mondiale”, a propus seful statului.

error: Content is protected !!