(Foto) Ioana: „Clujul european. Șoferul a coborât ca sa ajute la urcarea in autobuz femeia in cărucior. Autobuz dotat, cum scrie la carte. Jos pălăria, Cluj!”

Updated on septembrie 30, 2019 Transportul public din Cluj Napoca este poate la cel mai înalt nivel din România, mai ales atunci când vine vorba de dotări. De altfel, municipiul Cluj-Napoca are cea mai mare flotă de autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Uniunea Europeană cu autobuze electrice raportate la numărul de locuitori.

În plus, primele patru troleibuze din comanda de 50 de unități au fost livrate de firma Solaris. Restul de 46 de troleibuze urmează să fie livrate până la sfârșitul anului.

Departe de aceste facilități, pentru un transport public care să fie cu adevărat motorul acestui oraș este nevoie și de oameni potriviți meseriei lor. Chiar dacă CTP-ul este adesea implicat în scandal, există și situații care merită aplaudate.

Pe Facebook, Ioana Racolta a scris pe Facebook: „Clujul european. Șoferul a coborât ca sa ajute la urcarea in autobuz femeia in cărucior. Autobuz dotat, cum scrie la carte. Jos pălăria, Cluj! ❤”

(Foto) Ioana: „Clujul european. Șoferul a coborât ca sa ajute la urcarea in autobuz femeia in cărucior. Autobuz dotat, cum scrie la carte. Jos pălăria, Cluj!” 1 (Foto) Ioana: „Clujul european. Șoferul a coborât ca sa ajute la urcarea in autobuz femeia in cărucior. Autobuz dotat, cum scrie la carte. Jos pălăria, Cluj!” 2

Adelina Dumitrita Tepelus a scris: „#RESPECT pentru acest domn șofer👏👏👏”

Și europarlamentarul Siegfried Muresan a fost impresionat zilele trecute de transportul public din Cluj Napoca: „Felicitări primarului Emil Boc!

Cluj-Napoca este orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Europa cu autobuze electrice raportat la numărul de locuitori.

Siegfried Muresan: „Felicitări primarului Emil Boc! Cluj-Napoca este orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Europa cu autobuze electrice raportat la numărul de locuitori. Cele 41 de autobuze electrice din Cluj au fost …” 1

Cele 41 de autobuze electrice din Cluj au fost achiziționate din fonduri europene și fonduri elvețiene.

Orașele inteligente, ale viitorului, trebuie să ofere locuitorilor servicii de transport de calitate, la costuri reduse și fără să polueze mediul înconjurător”, a scris acesta pe Facebook.

error: Content is protected !!