USR Florești: „Curățare maluri Someș. Daca primăria nu poate, vă invităm la curățenie pe malurile Someșului să facem noi putină curățenie de toamnă. Nu sta deoparte, putem învinge prin puterea exemplului”

Updated on septembrie 24, 2019 USR Florești organizează sâmbătă, de la ora 10.00, o campanie de curățare a malurilor Someș.

„Daca primăria nu poate, vă invităm la curățenie pe malurile Someșului să facem noi putină curățenie de toamnă.
Nu sta deoparte, putem învinge prin puterea exemplului.

Cand?
Sâmbătă 28.09.2019 ora 10:00
Unde ?
Barajul de lângă Aquapark.
USR Florești: „Curățare maluri Someș. Daca primăria nu poate, vă invităm la curățenie pe malurile Someșului să facem noi putină curățenie de toamnă. Nu sta deoparte, putem învinge prin puterea exemplului” 1

Ce să aduci?
Chef de schimbare”, anunță organizatorii. 

Râul Someş a ajuns o mare groapă de gunoi în comuna Florești. Autoritățile locale dau vina pe câteva de romi care locuiesc pe malurile Someşului în zona comunei Floreşti, pe o distanţă de circa 200 de metri

Şeful sistemului de gospodărire a Apelor Cluj, Ioan Curt susţine pentru „Adevărul” că situaţia este neschimbată de mai mulţi ani şi responsabilitatea pentru curăţarea malurilor revine Primăriei Floreşti.

Edilii locali spun că au cărat camioane de deşeuri, ani la rând. Numai că localnicii aruncă gunoiul tot în râul de lângă casă.

error: Content is protected !!