Cluj. Lory: „Am așteptat 2 autobuze la minim 10 min distanta. Îmbulzeală maximă pe liniile M31 si 31. Oare cum sa mai încurajăm sa se circule cu mijloacele de transport public in astfel de condiții? Zona Baciu si Dambu Rotund au nevoie de suplimentare de mijloace de transport. Minim…”

Updated on septembrie 19, 2019 ‎Aglomerație mare pe unele linii de autobuze, autobuz care circulă aproape goale pe alte linii. Cine să facă ordine în trasee?

Lory Negrea i-a scris primarului Emil Boc pe Facebook: „Am așteptat 2 autobuze la minim 10 min distanta. Îmbulzeală maximă pe liniile M31 si 31. Oare cum sa mai încurajăm sa se circule cu mijloacele de transport public in astfel de condiții?

Cluj. Lory: „Am așteptat 2 autobuze la minim 10 min distanta. Îmbulzeală maximă pe liniile M31 si 31. Oare cum sa mai încurajăm sa se circule cu mijloacele de transport public in astfel de condiții? Zona Baciu si Dambu Rotund au nevoie de suplimentare de mijloace de transport. Minim...” 1

Zona Baciu si Dambu Rotund au nevoie de suplimentare de mijloace de transport. Minim 2 autobuze in același timp si max 5 minute distanta pentru evitarea supraaglomerării, mai ales pentru cei mici atât intre orele 7-9 si 17-19”.

error: Content is protected !!