Cluj. Trotinete electrice de închiriat, pe modelul bike-sharing. Cât costă. Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”.

Updated on septembrie 18, 2019 La Cluj a fost inaugurat serviciul FLOW, închiriere de trotinete electrice, pe modelul bike-sharing, printr-o aplicație pe care o poți descărca de pe Android și IoS.

Tariful este 2 lei pentru pornire și 0,5 lei/minut. Utilizatorii care parchează trotineta în dockul de încărcare vor fi recompensați la final cu 4 minute de free, banii de pornire fiind, astfel, returnați în portofelul virtual, potrivit Ziua de Cluj. 

Cluj. Trotinete electrice de închiriat, pe modelul bike-sharing. Cât costă. Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”. 1 Cluj. Trotinete electrice de închiriat, pe modelul bike-sharing. Cât costă. Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”. 2 Cluj. Trotinete electrice de închiriat, pe modelul bike-sharing. Cât costă. Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”. 3

Flow.ro: „Servus, Cluj! 📍 E oficial. De azi suntem aici si suntem pe FLOW. Dockurile FLOW sunt acum si in Cluj si poti lasa trotinetele direct la incarcat dupa terminarea cursei”.

Locațiile primelor 3 dockuri din Cluj-Napoca sunt următoarele:
Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77, în incinta The Office
Strada George Barițiu, Nr. 1, lângă sediul Banca Transilvania
în incinta Parcului Rozelor, lângă baza sportivă Winners

FLOW este o companie românească de micro-mobilitate urbană înființată în 2019.
Ne-am propus să demonstrăm că o inițiativă de acest gen se poate face, la standarde înalte, folosind exclusiv inteligența din România.

error: Content is protected !!