Cluj. De succes. Emil Boc: „4663 de elevi au circulat cu autobuzele școlare în prima săptămână de școală. Traseele cele mai solicitate pentru transportul elevilor sunt”:

(Last Updated On: September 18, 2019)

Autobuzele școlare sunt de un real succes la Cluj. 4663 de elevi au circulat cu autobuzele școlare în prima săptămână de școală, anunță primarul Emil Boc. Și la Brașov autobuzele școlare au succes, primarul George Scripcaru a anunțat că va introduce alte 3 trasee. La București după dezastrul din prima zi nu se mai aude nimic despre autobuze.

Emil Boc: „4663 de elevi au circulat cu autobuzele școlare în prima săptămână de școală.
De la începutul acestui an școlar s-a înregistrat o frecvență de 4663 de elevi pe toate cele 12 trasee de circulație a acestor autobuze.
Traseele cele mai solicitate pentru transportul elevilor sunt: Mănăștur – 1826 elevi și Mărăști – 1342 elevi, urmate de Zorilor – 625 elevi, Grigorescu – 468 elevi și Gheorgheni – 402 elevi.

Cluj. De succes. Emil Boc: „4663 de elevi au circulat cu autobuzele școlare în prima săptămână de școală. Traseele cele mai solicitate pentru transportul elevilor sunt”: 1

Prin implementarea proiectului „Autobuze școlare pentru elevi”, peste 500 de mașini nu mai traversează centrul orașului în fiecare dimineață pentru transportul elevilor cu mașina personală. Această măsură a contribuit vizibil la decongestionarea traficului în zona centrală a municipiului.

Începând cu acest an școlar, Primăria Cluj-Napoca împreună cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca au extins transportul cu autobuzele școlare pentru elevi, de la 5 la 12 trasee și la mai multe școli din municipiu.

Cele 7 trasee noi deservesc elevii din ciclul primar de la următoarele unități școlare din oraș: Seminarul Teologic Ortodox, Seminarul Bathory Istvan, Colegiul Național Emil Racoviță, Liceul Teologic Reformat, Liceul Teoretic Apáczai Csere János, Liceul Teoretic “Gheorghe Șincai” și Colegiul Național “George Coșbuc”.