Accident Cluj. Mașină răsturnată în fața blocului. „Intr-adevar, o arta! Cum pana mea sa verifici esapamentul in fata blocului?”

Updated on septembrie 17, 2019 Un autoturism s-a răsturnat marți seara pe Dorobanților. Din primele informații nu ar fi persoane rănite.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, ‎István Berszán‎ a scris: „Accident Dorobanților 18:45”
Accident Cluj. Mașină răsturnată în fața blocului. „Intr-adevar, o arta! Cum pana mea sa verifici esapamentul in fata blocului?” 1

Portik Ferike: Intr-adevar, o arta! Cum pana mea sa verifici esapamentul in fata blocului?
Marius Pojar: nu o avut loc de parcare si s a gandit sa faca laterala altfel

Tot marți, 3 bărbaţi şi o femeie au fost răniţi, iar trei dintre ei au fost transportaţi la spital, în urma unui accident rutier petrecut, pe E60, între localităţile clujene Păniceni şi Izvorul Crişului.

“O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi unul SAJ au fost alertate să intervină ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe drumul E60, între localităţile Păniceni şi Izvorul Crişului, în jurul orei 13,40.

Pompierii, sosiţi la locul evenimentului, au găsit o autoutilitară răsturnată pe laterală, în afara părţii carosabile şi un alt autoturism avariat. Un bărbat a fost sprijinit să iasă din autoutilitară de către pompieri, iar ceilalţi pasageri erau ieşiţi din autovehicule.

Trei bărbaţi şi o femeie au fost consultaţi de către echipajele SMURD şi SAJ, iar trei dintre aceştia au fost transportaţi la spital, conştienţi”, informează ISU Cluj, potrivit A3.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!