Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie …Gesturile comunității …”

Updated on septembrie 16, 2019 1,000 de kilograme de fructe și legume au fost donate pentru copiii și persoanele aflate în centrele de îngrijire din Cluj-Napoca de către producătorii care au participat la Zilele Recoltei.

Macrea Maria: „Duminică, la Căsuța Bucuriei, a fost mare forfota, caci oaspeți importanți i-au trecut pragul. L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie, stropita luni de zile cu multa grija si iubire ❤.

Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 1 Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 2 Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 3 Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 4 Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 5
Gesturile comunității contează, aduc bucurie, confort si bunăstare la căsuță. Va poftim si pe voi sa gustați din zacusca si murăturile care își vor face loc, in curând, in cămara noastră!”

Emil Boc: „ Donație de produse agroalimentare pentru copiii și persoanele aflate în centrele de îngrijire din Cluj-Napoca.
Mulțumesc producătorilor pentru sprijinul acordat celor care au nevoie de solidaritatea noastră!

Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie.

Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 6 Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 7 Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 8 Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 9 Foto Cluj. Macrea Maria: „L-am întâlnit pe domnul primar Emil Boc la Căsuța Bucuriei pregătit sa ofere legume si fructe de Ziua Recoltei. Același lucru am făcut si eu din recolta proprie ...Gesturile comunității ...” 10

Am fost astăzi, împreună cu organizatorii evenimentului, la centrul de pe strada Dragoș-Vodă și la Casa de tip familial “Căsuța Bucuriei”, unde locuiesc copii orfani aflați în grija statului, pentru a livra alimentele donate.

Am participat cu drag la această acțiune și subliniez: dacă puteți face un bine, să îl faceți!

Zilele recoltei este un eveniment organizat de asociația ProdusDeCluj, împreună cu Consiliul Județean Cluj și Primăria Cluj-Napoca”.

error: Content is protected !!