Foto Cluj. 50 de tone de gunoaie adunate din Pădurea Făget! CERT Transilvania: „1.000 de voluntari au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu….”

Updated on septembrie 16, 2019 Peste 1.000 de voluntari au adunat 50 de tone de gunoaie în pădurea Făget. Acțiunea a fost inițiată de CERT Transilvania.

CERT Transilvania: „Când oamenii frumoși își unesc forțele, natura învinge! Am demonstrat acest lucru alături de cei peste 1.000 de voluntari care ieri, au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu.

Foto Cluj. 50 de tone de gunoaie adunate din Pădurea Făget! CERT Transilvania: „1.000 de voluntari au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu....” 1 Foto Cluj. 50 de tone de gunoaie adunate din Pădurea Făget! CERT Transilvania: „1.000 de voluntari au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu....” 2 Foto Cluj. 50 de tone de gunoaie adunate din Pădurea Făget! CERT Transilvania: „1.000 de voluntari au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu....” 3

2.500 de hectare curățate, peste 150 de metri cubi însumând aproximativ 50 de tone de gunoi extrase într-o singura zi din acest plămân verde al Clujului…sunt cifre care ne dau fiori, dar si speranța ca, daca acționăm împreună, vom reuși sa construim un viitor curat. Va mulțumim dragi voluntari pentru bucuria cu care ați răspuns chemării noastre – voi ne dați încrederea si puterea sa continuam.

Foto Cluj. 50 de tone de gunoaie adunate din Pădurea Făget! CERT Transilvania: „1.000 de voluntari au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu....” 4 Foto Cluj. 50 de tone de gunoaie adunate din Pădurea Făget! CERT Transilvania: „1.000 de voluntari au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu....” 5 Foto Cluj. 50 de tone de gunoaie adunate din Pădurea Făget! CERT Transilvania: „1.000 de voluntari au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu....” 6 Foto Cluj. 50 de tone de gunoaie adunate din Pădurea Făget! CERT Transilvania: „1.000 de voluntari au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu....” 7 Foto Cluj. 50 de tone de gunoaie adunate din Pădurea Făget! CERT Transilvania: „1.000 de voluntari au luat la pas Pădurea Faget, înarmați cu saci, mănuși si un înalt simt al responsabilității fata de mediu....” 8

Mulțumim sponsorilor si partenerilor care ne-au susținut eforturile, deloc puține, in organizarea acțiunii de ecologizare : Celot, Auchan, Renania, Amprenta Advertising, Regia Nationala a Padurilor-Romsilva, Municipiul Cluj-Napoca, Salvamon-Salvaspeo Cluj, TrashOut, Alergatori incepatori Cluj, Runners Cluj, Ture bici pentru toti-Cluj”.

error: Content is protected !!