CleverGO și la Cluj. Andrei Frunză: „În Cluj observăm o evoluţie accelerată a cererii de mobilitate raportată la capacitatea serviciilor de transport actuale. CleverGO este un serviciu …”

Updated on septembrie 16, 2019 Clujul va beneficia de serviciile CleverGO, al un an după ce a fost lansată la București și Timișoara, oferind clienţilor un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condiţiile de trafic sau de cererea şi oferta de maşini dintr-un anumit moment.

”În Cluj şi Iaşi observăm o evoluţie accelerată a cererii de mobilitate raportată la capacitatea serviciilor de transport actuale. CleverGO este un serviciu complementar celui de taxi, lansarea sa în Bucureşti generând reducerea timpilor de aşteptare pentru pasageri, creşterea cu 32% a numărului de comenzi medii per şofer şi câştiguri lunare mai mari cu 700 de lei pe lună pentru aceştia. Vom continua să investim masiv în dezvoltarea şi modernizarea industriei de transport urban, pentru a oferi un serviciu de calitate la cel mai bun preţ”, spune Andrei Frunză, CEO Clever, pentru Ziarul Financiar.
CleverGO și la Cluj. Andrei Frunză: „În Cluj observăm o evoluţie accelerată a cererii de mobilitate raportată la capacitatea serviciilor de transport actuale. CleverGO este un serviciu ...” 1

Serviciul funcţionează pe principiul proximităţii, criteriul principal de alocare a unei comenzi fiind distanţa dintre punctul din care a fost lansată comanda şi locaţia şoferului. Pe lângă criteriul de proximitate, aplicaţia ţine cont şi de alte elemente precum ratingul şoferului şi preferinţele de plată ale clienţilor.

error: Content is protected !!