Foto Cluj. Gest deosebit. Emil Boc: „Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie. Am fost astăzi, împreună cu …”

Updated on septembrie 15, 2019 Gest deosebit al producătorilor care au participat la Zilele Recoltei Cluj. Aceștia au donat 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în centrele de îngrijire din Cluj.

Emil Boc:Donație de produse agroalimentare pentru copiii și persoanele aflate în centrele de îngrijire din Cluj-Napoca.
Mulțumesc producătorilor pentru sprijinul acordat celor care au nevoie de solidaritatea noastră!

Foto Cluj. Gest deosebit. Emil Boc: „Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie. Am fost astăzi, împreună cu ...” 1 Foto Cluj. Gest deosebit. Emil Boc: „Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie. Am fost astăzi, împreună cu ...” 2 Foto Cluj. Gest deosebit. Emil Boc: „Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie. Am fost astăzi, împreună cu ...” 3 Foto Cluj. Gest deosebit. Emil Boc: „Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie. Am fost astăzi, împreună cu ...” 4 Foto Cluj. Gest deosebit. Emil Boc: „Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie. Am fost astăzi, împreună cu ...” 5 Foto Cluj. Gest deosebit. Emil Boc: „Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie. Am fost astăzi, împreună cu ...” 6 Foto Cluj. Gest deosebit. Emil Boc: „Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie. Am fost astăzi, împreună cu ...” 7

Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie.

Am fost astăzi, împreună cu organizatorii evenimentului, la centrul de pe strada Dragoș-Vodă și la Casa de tip familial “Căsuța Bucuriei”, unde locuiesc copii orfani aflați în grija statului, pentru a livra alimentele donate.

Am participat cu drag la această acțiune și subliniez: dacă puteți face un bine, să îl faceți!

Zilele recoltei este un eveniment organizat de asociația ProdusDeCluj, împreună cu Consiliul Județean Cluj și Primăria Cluj-Napoca”.

error: Content is protected !!