(Video) Pavel Florin și Clujul într-un video al Federației mondiale de cricket. „The incredible story of Pavel Florin … Am văzut niște băieți că joacă cricket, am fost curios și m-am dus să îi rog să mă lase să dau și eu o dată cu bâta. În momentul acela mi-au aruncat niște mingi ușoare și unul dintre băieți a zis: lovești foarte bine, ești viitorul echipei naționale”

Updated on septembrie 14, 2019 Pavel Florin, un clujean de 40 de ani care lucrează ca bodyguard, este noua senzație a cricketului. Postul american de televiziune CNN chiar i-a luat un interviu. Zilele trecute el a fost vizitat de reprezentanți ai Federației mondiale de cricket care i-au luat un interviu presărat cu imagini din Cluj.

Pavel Florin: „Eram la masă în momentul acela, când au venit băieții și mi-au zis că am apărut pe un post de televiziune. În scurt moment a apărut o echipă de televiziune care a început să-mi pună întrebări. Am reacționat normal și am spus exact ce simt.

(Video) Pavel Florin și Clujul într-un video al Federației mondiale de cricket. „The incredible story of Pavel Florin ... Am văzut niște băieți că joacă cricket, am fost curios și m-am dus să îi rog să mă lase să dau și eu o dată cu bâta. În momentul acela mi-au aruncat niște mingi ușoare și unul dintre băieți a zis: lovești foarte bine, ești viitorul echipei naționale” 1

În momentul ăla mi-am dat seama că ceva nu e în regulă, până atunci nimeni nu mi-a luat un interviu, nu am fost vedetă acolo.

S-a întâmplat în urmă cu aproximativ 7-8 ani, eram la un antrenament de fotbal american. Am văzut niște băieți că joacă cricket, am fost curios și m-am dus să îi rog să mă lase să dau și eu o dată cu bâta.

În momentul acela mi-au aruncat niște mingi ușoare și unul dintre băieți a zis „lovești foarte bine, ești viitorul echipei naționale”. După zicala primul venit, primul servit, am fost eu primul acolo.”
Vezi aici Video:

Clujeanul a devenit, peste noapte, cel mai cunoscut jucător de cricket din România. El a ajuns o veritabilă vedetă mondială în acest sport (cvasi-inexistent în țara noastră), în urma viralizării unei postări publicate pe Twitter, în care românul a surprins prin stilul său neortodox de aruncare a mingii.

Cluj Cricket Club este singurul din afara Bucureștiului unde sunt 5. A câștigat cupa si campionatul României. Este primul club din România care a participat în Liga Campionilor la cricket, European cricket League.
Clubul fiind de amatori a jucat contra profesioniștilor din Europa.

(Video) Pavel Florin și Clujul într-un video al Federației mondiale de cricket. „The incredible story of Pavel Florin ... Am văzut niște băieți că joacă cricket, am fost curios și m-am dus să îi rog să mă lase să dau și eu o dată cu bâta. În momentul acela mi-au aruncat niște mingi ușoare și unul dintre băieți a zis: lovești foarte bine, ești viitorul echipei naționale” 2

Pavel Florin: „Nu avem finanțări de nici un fel și terenul nostru se află la o distanță de 500 de km de Cluj, la Moara Vlăsiei lângă București.
Suntem nevoiți să jucăm acolo pentru ca terenul e diferit și în Cluj nu avem cum sa obținem un teren. Așa că plătim să jucăm acolo. Noi, jucătorii, plătim tot, transport, cazare mâncare si terenul. Clubul nostru a dat și 4 jucători la națională”

Florin a fost încurajat și de un fost internațional englez, Dimi Mascarenhas: „Vorbim despre primul jucător de cricket născut și crescut în România. Ar trebui să ne bucurăm cu toții pentru această extraordinară realizare”, a spus jucătorul de cricket din Anglia, potrivit Digi 24.

„De fapt, asta e tot ce contează. Florin e acolo, pe teren, practică acest sport pe care îl iubește și acest lucru îi face plăcere”, scriu jurnaliștii de la Fox Sports Australia.

error: Content is protected !!