Foto Cluj. Rareș Bogdan și-a botezat astăzi fetița, Jacqueline

Updated on septembrie 7, 2019 Eveniment important astăzi pentru Rareș Bogdan. Și-a botezat azi fetița, pe micuța Jacqueline.

La sfârșitul lunii iunie, Rareș Bogdan a devenit tătic pentru a doua oară. Florina, soția lui, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit un nume deosebit: Jacqueline.

Foto Cluj. Rareș Bogdan și-a botezat astăzi fetița, Jacqueline 1 Foto Cluj. Rareș Bogdan și-a botezat astăzi fetița, Jacqueline 2 Foto Cluj. Rareș Bogdan și-a botezat astăzi fetița, Jacqueline 3

Cei doi au creștinat-o pe mezina familiei. Evenimentul a avut loc la Biserica Catolică Sfântul Petru din Cluj. Pentru marele eveniment, Rareș Bogdan a optat pentru un costum bleumarin, cu cămașă albă și cravată mov, anunță Can Can. Soția lui a ales să îmbrace o rochie verde smarald, care i-a pus în evidență formele fără cusur.

Rareș Bogdan și Florina au fost extrem de emoționați pe tot parcursul slujbei, însă micuța Jacqoeline a fost pe mâini bune: ale celor trei nași speciali.

După terminarea ceremoniei religioase, împreună cu nașii, familia și prietenii apropiați, Rareș Bogdan și soția lui petrec la Grand Hotel Italia.

error: Content is protected !!