Cluj. Adrian: „Am fost zilele astea la Brașov si am văzut autobuze cu portbagaj pentru biciclete. Deci se poate si in România. Oare in Cluj când o să avem așa ceva pentru cartierele de pe dealuri?”

Updated on septembrie 5, 2019 Un clujean propune ca CTP să preia modelul RAT Brașov care a pus în circulație autobuze cu suport care permite transportul a trei biciclete. Autobuzele sunt pentru Poiana Brașov iar sâmbăta au atașate remorci pentru 16 biciclete. Transportul bicicletelor este gratuit.

‎Adrian Crainic, mesaj pe pagina lui Emil Boc: „Într -o postare anterioară vorbeați despre CTP și cardurile pe care le introduc.
Am fost zilele astea la Brașov si am văzut autobuze cu portbagaj pentru biciclete. Deci se poate si in România. Oare in Cluj când o să avem așa ceva pentru cartierele de pe dealuri?”

Cluj. Adrian: „Am fost zilele astea la Brașov si am văzut autobuze cu portbagaj pentru biciclete. Deci se poate si in România. Oare in Cluj când o să avem așa ceva pentru cartierele de pe dealuri?” 1

Remorca are capacitate de 16 biciclete și este dotată cu sisteme de siguranță pentru atașarea acestora. Bicicletele vor fi încărcate/descărcate pe/de pe remorcă de către proprietari, iar conducătorul auto va verifica prinderea bicicletelor. Din motive de siguranță și orar, transportul bicicletelor este asigurat doar între cele două capete de linie: Livada Postei și Poiana Brașov (adică, în stațiile intermediare nu va fi permisă încărcarea sau descărcarea bicicletelor), anunță Libertatea.

Cluj. Adrian: „Am fost zilele astea la Brașov si am văzut autobuze cu portbagaj pentru biciclete. Deci se poate si in România. Oare in Cluj când o să avem așa ceva pentru cartierele de pe dealuri?” 2 Cluj. Adrian: „Am fost zilele astea la Brașov si am văzut autobuze cu portbagaj pentru biciclete. Deci se poate si in România. Oare in Cluj când o să avem așa ceva pentru cartierele de pe dealuri?” 3

RATBV a reintrodus, de la 1 iunie, activitatea de transport biciclete către Poiana Brașov, cu autobuzele de pe linia 20, cu ajutorul unor instalații omologate.

error: Content is protected !!