Accident Cluj. Motociclist lovit de o șoferiță. Manases Sandor: „In intersectia aia 80% habar nu au de cine are prioritate”

Updated on septembrie 5, 2019 Un motociclist a fost lovit joi dimineață de o șoferiță pe Strada Primaverii.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Sebi Botis a scris: „Neacordare de prioritate! Zona Colina. Nimic grav, viteza mica.
Domnul cu motocicleta circula pe Strada Primaverii si dorea sa mearga spre drumul Sfantul Ioan iar doamna/domnisoara cu autoturismul venea dinspre Sfantul Ioan si se indrepta spre Strada Bucium.
Accident Cluj. Motociclist lovit de o șoferiță. Manases Sandor: „In intersectia aia 80% habar nu au de cine are prioritate” 1

Pentru a clarifica si a oferi mai multe detalii, am intrebat motociclistul daca are nevoie de ajutor sau orice fel de asistenta insa a refuzat. S-a ridicat singur cu o mica jena la piciorul drept.

Mai mult s-a speriat, atat el cat si doamna”.

Manases Sandor: In intersectia aia 80% habar nu au de cine are prioritate
Cristian Coldea: Si peste mine era sa dea o doamna domnisoara azidimineata…. si tot ea era nervoasa ca de ce a trebuit sa franeze
Dan Boldi: Drumul cu prioritate cu panou aditional vine din str.bucium in directia str. Primaverii. Soferul autoturismului este raspunzator pt incident pt neacordare de prioritate.

error: Content is protected !!