Cluj vs București. Gabriela Firea îl copiază pe Emil Boc și se plimbă cu tramvaiul. Doar că este înconjurată de „bodyguarzi”. Ciprian Ciucu: „Câtă ipocrizie în acestă fotografie! Gabriela Firea nu merge în mod normal cu tramvaiul: o face doar pentru poze. Nu merge singură, ci cu un alai. Nu este printre oameni, cum vrea să sugereze ci este bine păzită și protejată de oamenii ei, de aceia pe care îi ține pe …”

Gabriela Firea s-a prins care este strategia succesului la București: să-l copieze pe Emil Boc. Firea introduce autobuze școlare iar acum se pozează în tramvai. Spre deosebire de primarul Bucureștiului, Emil Boc merge aproape zilnic cu autobuzul.

Ciprian Ciucu, consilier municipal București: „
UPDATE! În fotografie apar următorii (pentru presă…):
– Mihai Bărăceanu de la Poliția Locală București, Dir. Ex. Dispecerat, nu avea ce să caute acolo, nu are în atribuțiile lui pază și protecție demnitari;
– Cătălina Turcin de la Pol. Locală, Serviciul Resurse Umane (Și-o fi luat liber?);
– O polițistă locală în subordinea lui Bărăceanu (doamna care se uită peste umăr);
– Andrei Creci, Directorul STB (tipul cu ochelari, care merge și el întâmplător cu același tramvai);
– Tânărul director al Direcției de Transport și Infrastructură din PMB (cu spatele, în centru);
– O asistentă personală.

Cluj vs București. Gabriela Firea îl copiază pe Emil Boc și se plimbă cu tramvaiul. Doar că este înconjurată de „bodyguarzi”. Ciprian Ciucu: „Câtă ipocrizie în acestă fotografie! Gabriela Firea nu merge în mod normal cu tramvaiul: o face doar pentru poze. Nu merge singură, ci cu un alai. Nu este printre oameni, cum vrea să sugereze ci este bine păzită și protejată de oamenii ei, de aceia pe care îi ține pe ...” 1


Câtă ipocrizie în acestă fotografie! Gabriela Firea nu merge în mod normal cu tramvaiul: o face doar pentru poze. Nu merge singură, ci cu un alai. Nu este printre oameni, cum vrea să sugereze ci este bine păzită și protejată de oamenii ei, de aceia pe care îi ține pe sinecuri bune la PMB. În poză apare și directorul STB.

O provoc pe Gabriela Firea să meargă cu tramvaiul 41 singură sau de mână cu Pandele! Dacă va face asta, cand vrea dânsa, la ore de vârf sau nu, timp de o săptămână retractez tot.

Un primar ar trebui să fie printre oameni, nu să aibă o barieră de acoliți între ea și oameni.
P. S. Mai oprește traficul ca să ajungă din Voluntari in 15 minute la Primărie?”

Pe Facebook, Florin Marinescu a scris recent: „România normala…Primarul orașului Cluj, circulă cu autobuzul, se plimbă liniștit prin oraș, aleargă la maraton, îl întâlnești la concerte și festivaluri”
Cluj vs București. Gabriela Firea îl copiază pe Emil Boc și se plimbă cu tramvaiul. Doar că este înconjurată de „bodyguarzi”. Ciprian Ciucu: „Câtă ipocrizie în acestă fotografie! Gabriela Firea nu merge în mod normal cu tramvaiul: o face doar pentru poze. Nu merge singură, ci cu un alai. Nu este printre oameni, cum vrea să sugereze ci este bine păzită și protejată de oamenii ei, de aceia pe care îi ține pe ...” 2
Doina Dumitru: „Primarul Emil Boc, în drum spre muncă. Știți de ce această imagine este posibilă? Pentru că nu-l urăște lumea! Pentru că își face treabă”.

Mihai Cosmin Rosianu: „Sa il oprească cineva pe Emil Boc!
Modernizeaza Clujul!Transforma orașul în polul civilizatiei si normalității!
Felicitări, primare!”