Accident Cluj. Biciclist lovit în plin de un șofer de 69 de ani, pe Titulescu

Updated on septembrie 3, 2019 Un biciclist a fost dus de urgență la spital după ce a fost lovit în plin de un șofer de 69 de ani,  pe strada Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca.  Biciclistul a fost pus la pământ de un șofer care nu s-ar fi asigurat înainte de un viraj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Ovidiu Negrea a postat fotografii cu mesajul: „Biciclist accidentat pe Titulescu”
Accident Cluj. Biciclist lovit în plin de un șofer de 69 de ani, pe Titulescu 1
Accident Cluj. Biciclist lovit în plin de un șofer de 69 de ani, pe Titulescu 2

Miclăuș George: Al 4 lea accident acolo într-un an,poate ar trebui interzis la stânga de pe Titulescu?
Paul Moldovan: Cam toata Titulescu are interzis la stanga fie de la nr. 4-10-12-14 etc fie de pe celalalt tronson. Acuma cine respecta e problema lor, ieri am vazut 2 masini de Rutiera cum fugeau dupa cineva cu nr. de SM. Asa ca aviz, in intersectie aveti semne, privitile si respectatile. La fel la trecerile de pietoni, cand pietonu e in traversare pe sensu vostru de mers asteptati, zilnic vad minuni in zona

“La data de 03.09.2019 ora 10.00, un bărbat de 69 ani a condus auto pe strada Nicolae Titulescu din Cluj Napoca pe directia Strada Unirii – Piata Cipariu, iar la un moment dat cand a virat la dreapta pentru a si continua deplasarea pe strada Aurel Suciu nu s a asigurat corespunzator si a intrat in coliziune cu un biciclist de 38 ani care conducea bicicleta pe banda destinata autobuzelor CTP si bicicletelor. A rezultat ranirea biciclistului care a fost transportat Cu ambulanta la UPU 1 Cluj Napoca”, precizează IPJ Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

Un alt accident a fost semnalat de Ovidiu Sucala: „Clinicilor! Încă o tanti trecuta de a doua tinerețe, care vorbea la telefon”
Accident Cluj. Biciclist lovit în plin de un șofer de 69 de ani, pe Titulescu 3

Accident Cluj. Biciclist lovit în plin de un șofer de 69 de ani, pe Titulescu 4
Tereza Voicu: Tamponare,fara victime,doar pagube materiale.

error: Content is protected !!