Simina: „Draga Cluj, te iubesc. Dar la capitolul baby&special needs friendly încă stai foarte prost…Pe Clinicilor a fost nevoie sa mergem pe carosabil bucata buna si apoi sa traversam neregulamentar ca sa urcam pe trotuar. Si sunt multe strazi cu…”

Updated on august 28, 2019 Cluj Napoca este unul din orașele fruntașe ale țării, dar și aici mai sunt multe lucruri de pus la punct.

Un exemplu în acest sens este lipsa unei infrastructuri adecvate pentru persoanele cu dizabilități sau pentru mămicile cu cărucioare.

Simina Pășcuță Poroșnicu a scris pe Facebook: „Draga Cluj, te iubesc. Dar la capitolul baby&special needs friendly încă stai foarte prost.

Simina: „Draga Cluj, te iubesc. Dar la capitolul baby&special needs friendly încă stai foarte prost...Pe Clinicilor a fost nevoie sa mergem pe carosabil bucata buna si apoi sa traversam neregulamentar ca sa urcam pe trotuar. Si sunt multe strazi cu...” 1

Pe Clinicilor a fost nevoie sa mergem pe carosabil bucata buna si apoi sa traversam neregulamentar ca sa urcam pe trotuar. Si sunt multe strazi cu trotuar inexistent sau stalpi implantati.

Autobuzele (desi stiu ca se poate la multe), nu coboara rampa cand urci cu caruciorul. E nevoie sa astepti mila altor calatori sa urci cu copilul. Probabil la fel e si cu caruciorul cu rotile.
Rampe la magazine? Nici vorba, 50%-50% in cel mai bun caz.

Da, stiu, suntem in Romania. Si pentru Romania in Cluj sunt multe lucruri faine. Dar as vrea sa nu te compari cu cei mai slabi ca tine, ci sa-ti onorezi potentialul.
Your fan ❤️️”

error: Content is protected !!