Foto Cluj. Emil Boc: „Ziua porților deschise la Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân. În prezent, Centrul adăpostește 330 câini, toți fiind viabili pentru adopție….”

Updated on august 13, 2019 Miercuri, 14 august 2019, Regia Autonomă a Domeniului Public organizează Ziua porților deschise la Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân.

Prin acest eveniment se urmărește informarea și educarea vizitatorilor în ceea ce privește protecția animalelor, dar în același timp și ce înseamnă voluntariatul în acest domeniu.

Foto Cluj. Emil Boc: „Ziua porților deschise la Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân. În prezent, Centrul adăpostește 330 câini, toți fiind viabili pentru adopție....” 1 Foto Cluj. Emil Boc: „Ziua porților deschise la Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân. În prezent, Centrul adăpostește 330 câini, toți fiind viabili pentru adopție....” 2 Foto Cluj. Emil Boc: „Ziua porților deschise la Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân. În prezent, Centrul adăpostește 330 câini, toți fiind viabili pentru adopție....” 3 Foto Cluj. Emil Boc: „Ziua porților deschise la Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân. În prezent, Centrul adăpostește 330 câini, toți fiind viabili pentru adopție....” 4 Foto Cluj. Emil Boc: „Ziua porților deschise la Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân. În prezent, Centrul adăpostește 330 câini, toți fiind viabili pentru adopție....” 5 Foto Cluj. Emil Boc: „Ziua porților deschise la Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân. În prezent, Centrul adăpostește 330 câini, toți fiind viabili pentru adopție....” 6

„Această zi reprezintă o nouă oportunitate pentru a adopta unul sau mai mulți câini găzduiți de Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân. În prezent, Centrul adăpostește 330 câini, toți fiind viabili pentru adopție.

Organizatorii încurajează publicul să recurgă la adopție oferind materiale informative și detalii despre procedurile de sterilizare și microcipare a animalelor de companie. De asemenea, cei ce adoptă unul sau mai mulți căței în ziua evenimentului vor primi cadouri constând în hrană și accesorii pentru noii lor prieteni”, anunță, pe Facebook, primarul Emil Boc.

error: Content is protected !!