Bate CFR Cluj? Dan Petrescu: „Sincer, prima sanșă o au cei de la Celtic, dar avem și noi șansa noastră, trebuie să o jucăm, iar apoi vedem în ce play-off mergem. Sper să fie cel de Champions League, nu de Europa League!”

Updated on august 13, 2019 Antrenorul Dan Petrescu și mijlocașul Damian Djokovic au fost prezenți la conferința de presă premergătoare meciului de la Glasgow.

Dan Petrescu este convins că echipa va avea o viață grea în Scoția, dar spune că CFR este obligată să marcheze.

“În primul rând trebuie să intrăm încrezători, să nu ne speriem de public, din contră, să ne dea un entuziasm în plus, să facem meciul vieții, și eu, dar mai ales jucătorii, pentru că eu nu pot intra în teren.

Bate CFR Cluj? Dan Petrescu: „Sincer, prima sanșă o au cei de la Celtic, dar avem și noi șansa noastră, trebuie să o jucăm, iar apoi vedem în ce play-off mergem. Sper să fie cel de Champions League, nu de Europa League!" 1

Va trebui să avem puțin noroc în momentele cheie. Băieții sunt încrezători, din păcate lipsa lui Culio pe mine mă doare puțin. Într-un meci ca acesta l-aș fi folosit, era un meci perfect pentru Culio, dar sper să nu-i simțim lipsa. Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm, ceva fantastic!

Sincer, prima sanșă o au cei de la Celtic, dar avem și noi șansa noastră, trebuie să o jucăm, iar apoi vedem în ce play-off mergem. Sper să fie cel de Champions League, nu de Europa League!”, a declarat Dan Petrescu înaintea meciului cu Celtic.

Dan Petrescu a precizat că nu se poate baza pe serviciile lui Emmanuel Culio nici în returul de pe Celtic Park. Dacă trece de Celtic, CFR Cluj va juca în playoff cu Slavia Praga.

error: Content is protected !!