(Foto) Accident Cluj. Ciocnire la Primărie între o motocicletă, o mașină și un autobuz. „A avut noroc motociclistul ca a căzut înainte ca motocicleta să se oprească între autobuz și taxiul ce vroia sa facă dreapta lângă Primărie….”

Updated on august 10, 2019 Un accident de circulație în care au fost implicate o mașină, o motocicletă și un autobuz a avut loc ieri seară pe strada Moților, în jurul orei 22.10.

Accidentul s-ar fi produs din cauza faptului că mașina și motociclistul s-ar fi încadrat greșit la semafor, informează Ziua de Cluj.  La locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

(Foto) Accident Cluj. Ciocnire la Primărie între o motocicletă, o mașină și un autobuz. „A avut noroc motociclistul ca a căzut înainte ca motocicleta să se oprească între autobuz și taxiul ce vroia sa facă dreapta lângă Primărie....” 1

“La sosirea la locul evenimentului, care a avut loc în jurul orei 22:10, pompierii au găsit implicate în eveniment o motocicletă, un mijloc de transport în comun și trei autoturisme.

Motociclistul, un bărbat de cca 20 de ani a fost consultat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital, aparent cu afecțiuni ușoare.

Nu au fost alte persoane care să solicite consult din partea echipajului SMURD. Pompierii au asigurat zona privind siguranța salvatorilor și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat pentru motociclist”, precizează ISU Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Linda-Sarolta Szabo a scris: „Noi din cate am vazut motocicleta si autoturismul erau la semafor spre Manastur. Motociclistul trebuia sa faca stanga spre casa de cultura iar autoturismul inainte spre Manastur, in schimb motociclistul a mers spre manastur iar autoturismul spre casa de cultura. Amandoi neincadrati regulamentar. Autobuzul era la semafor spre Marasti”

(Foto) Accident Cluj. Ciocnire la Primărie între o motocicletă, o mașină și un autobuz. „A avut noroc motociclistul ca a căzut înainte ca motocicleta să se oprească între autobuz și taxiul ce vroia sa facă dreapta lângă Primărie....” 2 (Foto) Accident Cluj. Ciocnire la Primărie între o motocicletă, o mașină și un autobuz. „A avut noroc motociclistul ca a căzut înainte ca motocicleta să se oprească între autobuz și taxiul ce vroia sa facă dreapta lângă Primărie....” 3

Bogdan Dolcos: „Nu sunt victime. Cel cu mașina l-a agățat pe motociclist (nu știu circumstanțele) și a avut noroc motociclistul ca a căzut înainte ca motocicleta să se oprească între autobuz și taxiul ce vroia sa facă dreapta lângă Primărie. Imediat după accident motociclistul s-a ridicat singur, stătea pe picioarele lui și a început sa vorbească cu conducătorul autoturismului (mai multe detalii nu am, eram în autobuzul lovit, dar stăteam pe scaunul din spatele șoferului)”

 

error: Content is protected !!