(Foto) Primarul Emil Boc, vedetă la Consiliului Național PNL. Vlad: „Oricine lucrează sau dorește să lucreze în administrația locală ar trebui să îl aiba ca exemplu pe Emil Boc, primarul liberal al Clujului. Am avut onoarea să îl cunosc și sunt bucuros de …”

Updated on august 9, 2019 Joi, la București, a avut loc Consiliului Național PNL, un eveniment de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. Primarul Emil Boc a fost una diun vedetele evenimentului, mulți membrii PNL au cerut să facă poze.

Pe Facebook, Alexe Costel a scris: „Final de zi la #București, schimbând idei despre cum poți schimba un oraș anchilozat în vremea lui Funar intr-un oras european in mai putin de un deceniu, așa cum s-a transformat Clujul în perioada lui Emil Boc.
(Foto) Primarul Emil Boc, vedetă la Consiliului Național PNL. Vlad: „Oricine lucrează sau dorește să lucreze în administrația locală ar trebui să îl aiba ca exemplu pe Emil Boc, primarul liberal al Clujului. Am avut onoarea să îl cunosc și sunt bucuros de ...” 1

Determinarea, devotamentul și ambiția acestui om si-au pus amprenta asupra orașului și a administrației liberale ce astăzi guvernează la #Cluj!”

Vlad Gîra: „Oricine lucrează sau dorește să lucreze în administrația locală ar trebui să îl aiba ca exemplu pe Emil Boc, primarul liberal al Clujului.
Am avut onoarea să îl cunosc și sunt bucuros de deschiderea pe care a aratat-o pentru a ne sprijini și a împărtăși din bogata sa experientă”.
(Foto) Primarul Emil Boc, vedetă la Consiliului Național PNL. Vlad: „Oricine lucrează sau dorește să lucreze în administrația locală ar trebui să îl aiba ca exemplu pe Emil Boc, primarul liberal al Clujului. Am avut onoarea să îl cunosc și sunt bucuros de ...” 2

 

Schedan Doina: „O parte din delegatia Pnl Timis alaturi de primarul liberal din Cluj Emil Boc”.
(Foto) Primarul Emil Boc, vedetă la Consiliului Național PNL. Vlad: „Oricine lucrează sau dorește să lucreze în administrația locală ar trebui să îl aiba ca exemplu pe Emil Boc, primarul liberal al Clujului. Am avut onoarea să îl cunosc și sunt bucuros de ...” 3

Mihai Sorin Opris: „Alături de Primarul orașului Cluj Napoca D-nul Emil Boc”
(Foto) Primarul Emil Boc, vedetă la Consiliului Național PNL. Vlad: „Oricine lucrează sau dorește să lucreze în administrația locală ar trebui să îl aiba ca exemplu pe Emil Boc, primarul liberal al Clujului. Am avut onoarea să îl cunosc și sunt bucuros de ...” 4

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, în cadrul ședinței Consiliului Național PNL că formațiunea pe care o conduce are datoria de a-i asigura victoria lui Klaus Iohannis la prezidențiale, potrivit stiripesurse.ro.

“PNL a câștigat alegerile, în toate sondajele de opinie suntem pe primul loc. Partidul care este cotat cu cea mai mare încredere. PNL este partenerul președintelui Klaus Iohannis, care este liderul politic cu cea mai mare cotă de încredere, omul cu cea mai bună imagine externe, candidatul nostru la funcția de președinte al României”, a spus Ludovic Orban.

error: Content is protected !!