Cluj. Noul an școlar aduce noi trasee pentru autobuzele elevilor. Emil Boc. „Am discutat să găsim soluții, să extindem transportul. Se lucrează la ele și vom veni cu o precizare publică până la …”

Updated on august 8, 2019 Primăria pregătește extinderea proiectului autobuzelor școlare.

În 3 iunie 2019 au fost puse în circulație încă 10 autobuze școlare, extinzând proiectul cu 7 noi trasee pentru mai multe școli din municipiu, iar în septembrie se are în vedere introducerea unor noi trasee.

„Va fi extins în continuare în Cluj-Napoca. Acum pregătim o extensie și pe mai departe, vom veni la începutul lunii septembrie cu precizări.

Cluj. Noul an școlar aduce noi trasee pentru autobuzele elevilor. Emil Boc. „Am discutat să găsim soluții, să extindem transportul. Se lucrează la ele și vom veni cu o precizare publică până la ...” 1

Mă refer la o solicitare, pe care ne-au făcut-o foarte mulți, cu privire la Calea Dorobanților, unde există extensii ale Liceului Șincai, de exemplu.

Acolo sunt copii de clasele 1-4 și nu ajunge autobuzul. Am discutat să găsim soluții, să extindem transportul. Se lucrează la ele și vom veni cu o precizare publică până la 1 septembrie”, a spus edilul Clujului, Emil Boc, citat de Ziua de Cluj.

Cele 10 noi autobuze deservesc 7 licee din centrul Clujului, după cum urmează:

Colegiul Național Gheorghe Șincai
Colegiul Național George Coșbuc
Colegiul Național Emil Racoviță
Seminarul Teologic Ortodox
Liceul Teologic Reformat
Liceul Teoretic Bathory Istvan
Liceul Teoretic Apáczai Csere János

error: Content is protected !!