(Foto) Au început lucrările de demontare a decorurilor festivalului Untold de pe Arena Cluj

Updated on august 6, 2019 Peste 372.000 de participanți au fost prezenți în cele patru zile ale festivalului UNTOLD.

În ultima zi 97.000 de oameni au venit la concerte. Unul dintre cei mai așteptați artiști ai acestei ediții a fost cântărețul britanic, Robbie Williams. Super-starul le-a oferit zecilor de mii de fani un show live incredibil, iar timp de mai bine de o oră și jumătate i-a purtat prin hituri atât de cunoscute tuturor.

Producția a fost una impresionantă, cu zeci de instrumentiști, dansatori, backing-vocals, costume și decorațiuni. Una din surprizele serii a fost momentul când Robbie Williams l-a invitat pe scenă pe tatăl, alături de care a interpretat o melodie. Profund impresionat de publicul festivalului, artistul britanic, a îngenunchiat pe scenă, mulțumind oamenilor prezenți, pentru energia transmisă.

Pe scena principală a festivalului au urcat Kungs,Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta și Martin Garrix. Dj-ul francez, David Guetta a revenit la Cluj-Napoca, după ce a fost prezent la prima ediție a festivalului UNTOLD.

După încheierea festivalului au început lucrările de demolare ale decorurilor, anunță președintele CJ Cluj, Alin Tise. 

„Astăzi (luni), începând cu prima oră, au început lucrările de demontare a decorurilor festivalului Untold de pe Arena Cluj.

(Foto) Au început lucrările de demontare a decorurilor festivalului Untold de pe Arena Cluj 1 (Foto) Au început lucrările de demontare a decorurilor festivalului Untold de pe Arena Cluj 2

Conform contractului încheiat cu organizatorii evenimentului, Arena Cluj trebuie predată în cel mai scurt timp, întocmai cum a fost preluată.

Pentru a garanta integritatea tuturor bunurilor, festivalul Untold a depus o sumă consistentă, cu titlul de garanție, sumă care poate acoperi orice pagubă ce ar putea fi constatată.

În ceea ce privește gazonul de pe Arenă, organizatorii s-au obligat, tot prin contract, să înlocuiască integral, la aceiași parametrii tehnici, TOATE zonele de iarbă afectate, inclusiv eventualele perimetrele afectate din afara gazonului.

Până la acest moment totul decurge conform contractului, conform calendarului.”

error: Content is protected !!