Cluj. Rares: „UNTOLD e familie! Chiar e familie si una tot mai mare! Știți cum e in familie, când se aduna toți de peste tot, nu s-au mai văzut de ceva vreme si știu ca au câteva zile sa le petreacă împreună. Si știți cum e când ai venit pentru scurt timp si apoi trebuie sa  …”

Updated on august 6, 2019 Untold a încheiat o altă ediție de succes. Ce va fi la anul?

Organizatorii au cheltuit în acest an 15 milioane de euro pentru ca totul să meargă bine, cu 3 milioane mai mult decât anul trecut. Untold ar fi generat în acest an cel puţin între 45 şi 50 de milioane de euro, bani care ajung la diverse companii din oraş, de la hoteluri la restaurante şi magazine, anunță Adevarul.

Pe Facebook, Rares Nastase a scris: „Știți cum e in familie, când se aduna toți de peste tot, nu s-au mai văzut de ceva vreme si știu ca au câteva zile sa le petreacă împreună.
Si știți cum e când ai venit pentru scurt timp si apoi trebuie sa pleci.

Cluj. Rares: „UNTOLD e familie! Chiar e familie si una tot mai mare! Știți cum e in familie, când se aduna toți de peste tot, nu s-au mai văzut de ceva vreme si știu ca au câteva zile sa le petreacă împreună. Si știți cum e când ai venit pentru scurt timp si apoi trebuie sa  ...” 1

UNTOLD e familie! Chiar e familie si una tot mai mare!
Organizatori, colegi, prieteni, oamenii de la cazare, dar si din locurile faine prin care treci.

Prieteni si prietenii prietenilor. Toți, părtași la un fenomen care creste organic.
Cam așa au stat lucrurile si la UNTOLD 5.

O familie care ne face mai buni, mai frumoși, mai îndrăzneți, mai exuberanți, mai apropiati. Mai…impreuna. Deja de 5 ani.
Acea familie care ne tine uniti, pret de 4 zile pe an, departe de grijile si problemele cotidiene.
O familie care te ocroteste si din care nu vrei sa mai pleci.

Asta a reusit UNTOLD, in 5 ani.
Eu pentru asta iti multumesc, UNTOLD, ca ne faci pe toti, o mare familie!”

error: Content is protected !!