Untold Cluj. Sergiu Cacoveanu: „Sa-ți vezi orașul natal, crescând de la an la an, într-o țară in care mai repede crește un pom decât o autostrada, într-o țară in care crimele se pot face in curtea unei case….A adus cel mai tare artist care a fost vreodată la Cluj-Napoca, Robbie Williams…”

Updated on august 5, 2019 Fenomenul Untold continuă să impresioneze. Mii de tineri din România și străinătate au venit să se distreze la Cluj.

Peste 372.000 de participanţi au fost prezenţi în cele patru zile ale festivalului Untold din Cluj-Napoca, cei mai mulţi fiind înregistraţi în ultima zi, când pe scena principală a urcat invitatul special al ediţiei a 5-a, artistul britanic Robbie Williams, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold, transmis luni, în ultima zi a festivalului s-au înregistrat 97.000 de participanţi.

Sergiu Cacoveanu: „UNTOLD 5 🇹🇩🔥
A adus cel mai tare artist care a fost vreodată la Cluj-Napoca, Robbie Williams 🙏🏻!
Indiferent de ce muzica asculți, de ce vârsta ai, n-ai cum sa nu apreciezi un asemenea om!

Untold Cluj. Sergiu Cacoveanu: „Sa-ți vezi orașul natal, crescând de la an la an, într-o țară in care mai repede crește un pom decât o autostrada, într-o țară in care crimele se pot face in curtea unei case....A adus cel mai tare artist care a fost vreodată la Cluj-Napoca, Robbie Williams...” 1

In plus, 100.000 de “drogati, sataniști, beți” au reușit performanța sa nu vezi nici o mizerie, nici măcar un chiștoc de țigară in Parcul Central la ora 00 in ultima seară…🖐🏻

Când treceai pe lângă scena “Nostalgia” nu aveai cum să nu te oprești. Poate că muzica evoluează, oamenii se schimbă, dar muzica copilăriei rămâne mereu in suflet!❤️

Ce se întâmpla, la Cluj-Napoca este încă ireal si după 5 ediții, sa-ți vezi orașul natal, crescând de la an la an, într-o țară in care mai repede crește un pom decât o autostrada, într-o țară in care crimele se pot face in curtea unei case.
Avem cea MAI FRUMOASĂ ȚARĂ , cu cele MAI FRUMOASE FEMEI , CÂT ne mai putem bate joc?❗️

Poate ca nu meritați, sa scriu câteva rânduri despre voi.
Cât de joasă speța, sa fii sa denigrezi un eveniment apreciat de întreaga lume ?

Cât de …. cativa consilieri USR (partidul pe care l-am crezut altfel) sa ne facă in toate felurile și sa încerce să mute festivalul !?
Nu vă luați de BOC (…)

NOI SUNTEM ROMÂNIA,FRUMOASĂ! 🇹🇩

P.S: UNTOLD RĂMÂNE ACASĂ,TOT CE CONTEAZĂ ! ❤️🔝”

error: Content is protected !!