Untold Cluj. Răzvan Pascu: „Ma bucur ca Robbie Williams a avut o primire asa de frumoasa la Cluj, cu oameni asa de faini, care s-au bucurat sincer de muzica lui, intr-un festival bine organizat.Au fost momente in concert când ți se făcea pielea de găină….Are de toate: emotie, umor, auto-ironie, carisma, probleme pe care le-a depasit, transmite fericire publicului. Desi am mai vazut momentul cu tatal lui, anul asta m-a emotionat teribil momentul lor. A povestit cum…”

Updated on august 5, 2019 Robbie Williams s-a aflat duminică pentru a doua oară în România. El a fost prezent la festivalul Untold, acolo unde peste 70.000 de oameni s-au înghesuit să îl vadă.

După show-ul de zile mari, Robbie Williams a postat pe contul său de Instagram un mesaj dedicat fanilor din România. ”A fost grozav să te văd din nou, România. Absolut emoționant”, anunță Stirile Pro Tv.

Răzvan Pascu a scris pe Facebook: „Probabil wall-ul vostru de Facebook este deja plin de imagini de la concertul Robbie Williams de la Untold. Multi altii ati urmarit deja concertul online sau ati vazut multe filmulete si poze tremurate la prieteni pe Facebook si Instagram, stiti deja cum a fost. Untold Cluj. Răzvan Pascu: „Ma bucur ca Robbie Williams a avut o primire asa de frumoasa la Cluj, cu oameni asa de faini, care s-au bucurat sincer de muzica lui, intr-un festival bine organizat.Au fost momente in concert când ți se făcea pielea de găină....Are de toate: emotie, umor, auto-ironie, carisma, probleme pe care le-a depasit, transmite fericire publicului. Desi am mai vazut momentul cu tatal lui, anul asta m-a emotionat teribil momentul lor. A povestit cum...” 1

Untold Cluj. Răzvan Pascu: „Ma bucur ca Robbie Williams a avut o primire asa de frumoasa la Cluj, cu oameni asa de faini, care s-au bucurat sincer de muzica lui, intr-un festival bine organizat.Au fost momente in concert când ți se făcea pielea de găină....Are de toate: emotie, umor, auto-ironie, carisma, probleme pe care le-a depasit, transmite fericire publicului. Desi am mai vazut momentul cu tatal lui, anul asta m-a emotionat teribil momentul lor. A povestit cum...” 2

Nu tin sa insist si eu, doar vreau sa spun cateva cuvinte despre ce am simtit si despre artistul Robbie Williams, la al carui concert am fost pentru a treia oara si al carui fan sunt. Desi show-ul este aproape identic cu ce am mai vazut, glumele, momentele, Robbie este in continuare un super entertainer. Dar concertele lui nu mai sunt de mult despre muzica, despre vocea lui sau despre sound. Robbie este un creator de povesti pe muzica. Publicul canta 80% dintre melodiile lui, dar el le imbraca in cea mai frumoasa poveste.

Are de toate: emotie, umor, auto-ironie, carisma, probleme pe care le-a depasit, transmite fericire publicului. Desi am mai vazut momentul cu tatal lui, anul asta m-a emotionat teribil momentul lor. A povestit cum l-a vazut cand era mic pe tatal lui cantand Sweet Caroline si cum a decis atunci ca isi doreste sa ii urmeze cariera. Nu cred ca exista lucru mai frumos decat o astfel de declaratie.

Si fata de acum 6 ani cand l-am vazut pe O2 Arena la Londra, recunosc ca de data am vazut un artist matur (daaa, chiar si idolii imbatranesc impreuna cu noi) si, desi are melodii din secolul trecut, lumea inca ii fredoneaza melodiile. Acum parca Robbie are parul ceva mai alb, ceva mai multe riduri, nu la fel de multa energie si injura mai putin in concertele lui.

Insa si-a pastrat doza de nebunie pozitiva, care il transforma pe un artist intr-un idol si un geniu al spectacolelor. Este constient de valoarea si talentul lui, are o cariera impresionanta la doar 45 de ani si are acel “ceva” care il plaseaza in topul artistilor momentului, poate tocmai excentricitatea si nebunia lui.

Ma bucur tare mult ca am venit sa il vad pe Robbie in concert si ma bucur ca a avut o primire asa de frumoasa la Cluj, cu oameni asa de faini, care s-au bucurat sincer de muzica lui, intr-un festival bine organizat. Au fost momente in concert când ți se făcea pielea de găină. Am fost pentru prima data la Untold si mi-a placut experienta si mai ales publicul, desi eu fizic nu am fost in cea mai buna stare.

Am auzit ca Robbie e posibil sa se mute la Las Vegas si sa cante acolo permanent intr-un mare cazinou, precum Celine Dion sau Mariah Carey, asa ca probabil il voi mai vedea acolo in anii urmatori.

Next step, Madonna la Untold 2020 ? Untold Cluj. Răzvan Pascu: „Ma bucur ca Robbie Williams a avut o primire asa de frumoasa la Cluj, cu oameni asa de faini, care s-au bucurat sincer de muzica lui, intr-un festival bine organizat.Au fost momente in concert când ți se făcea pielea de găină....Are de toate: emotie, umor, auto-ironie, carisma, probleme pe care le-a depasit, transmite fericire publicului. Desi am mai vazut momentul cu tatal lui, anul asta m-a emotionat teribil momentul lor. A povestit cum...” 1

error: Content is protected !!