Simona: „Impresii despre Untold. Cluj- un oraș unde se poate….sa te întrebe ospătarul daca e buna mâncarea…să-ți pornească ceasul taximetristul chiar si la 4 dimineața…Se poate sa găsești…”

Updated on august 5, 2019 Clujul a impresionat din nou. Lucrurile merg foarte bine, comparativ cu alte orașe din România.

Pe Facebook, Simona Seceleanu a scris: „Impresii despre Untold.
Cluj- un oraș unde se poate.
Se poate circula cu autobuzul.
Se poate sa si oprească in stații.

Simona: „Impresii despre Untold. Cluj- un oraș unde se poate....sa te întrebe ospătarul daca e buna mâncarea...să-ți pornească ceasul taximetristul chiar si la 4 dimineața...Se poate sa găsești...” 1

Se poate sa gasesti bilete la ora 4 sau 5 dimineata la casele de bilete special infiintate.
Se poate sa-si ceara lumea scuze daca te deranjeaza

Se poate sa te întrebe ospătarul daca e buna mâncarea, daca ți place si daca te mai poate ajuta cu ceva, chiar si pe o terasa extrem de aglomerata.
Se poate sa vezi PRIMARUL DISTRANDU-SE , ca un om obisnuit intr o multime fericita sa-l aiba alaturi, sa faca poze cu el, sa-i multumeasca pentru ce face pentru oras.
Si ghiciti ce? In curand vor avea Metrou.

Sa te bucuri? Sau sa fii trist ca orasul Constanta, care ar trebui sa fie mandria tarii , pare sa fie fara speranta de reabilitare?
Cat deapre festival? No comment!

Ps. Se poate să-ți pornească ceasul taximetristul chiar si la 4 dimineața!”

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold, prezentat de Mediafax, în ultima zi a festivalului s-au înregistrat 97.000 de participanţi. În total au fost 372.000.

error: Content is protected !!