Relu: „Atmosfera în Cluj (datorită Untold de data asta) este fantastică!! Ador mulțimea care se perinda prin oraș. O mulțime de străini, oameni din toată țara, tineri, bătrâni e superb!!! Simți cum orașul e viu. Oricum Clujul e plin de …”

Updated on august 5, 2019 Festivalul UNTOLD a încheiat ieri seară o nouă ediție cu alte show-uri incendiare. Robbie Williams a umplut stadionul Cluj Arena până la refuz.

Robbie Williams a urcat, duminică seara, pe scena principală a festivalului Untold din Cluj-Napoca, unde a cântat o oră şi jumătate în faţa a peste 80.000 de spectatori, anunță Mediafax.

Relu Bizo a scris pe Facebook: „Atmosfera în Cluj (datorită Untold de data asta) este fantastică!!!

Nu am ajuns nici anul asta la Untold. Nu prea ma “omor” dupa DJ si muzica de genu si atunci lipsa de interes bate pretul (care nu e tocmai unul la nivel de “o cafea”). Dar poate mergem la urmatoarele. Zic asta ca sa se inteleaga ca nu sunt “fan”.

Relu: „Atmosfera în Cluj (datorită Untold de data asta) este fantastică!! Ador mulțimea care se perinda prin oraș. O mulțime de străini, oameni din toată țara, tineri, bătrâni e superb!!! Simți cum orașul e viu. Oricum Clujul e plin de ...” 1

Dar ce vreau sa spun e ca ador mulțimea care se perinda prin oraș. O mulțime de străini, oameni din toată țara, tineri, bătrâni e superb!!! Simți cum orașul e viu. Oricum Clujul e plin de energie tot timpul anului si e un oras care e “insorit” si respira indiferent de anotimp, dar cu atat mai mult acum (sau in perioada altor festivaluri sau evenimente).

Clujul rocks! Si da, Emil Boc e tare ;).

Poate fi afacerea oricui, e perfect! Cred ca si “Restaurantul din Centru” e afacerea cuiva, cred ca si “Hotelul din Deal” e afacerea cuiva. Asa functioneaza economia: trebuie sa fie afacerea cuiva.

Nu inteleg criticile c…o-comuniste care critica pe ideea asta Untoldul. Normal ca e afacerea cuiva! Dar beneficiile sunt ale orasului si a muuuultor oameni si afaceri locale care au enorm de castigat de pe urma acestui festival. Inclusiv a oamenilor care isi dau apartamentele in chirie si in cateva zile pot face sute sau chiar mii de euro …..cred ca e bine. Ca sa nu mai vorbim de faima internationala pe care o castiga Clujul.

Pe principiul asta functioneaza tari intregi: Grecia, Italia, Spania, Franta etc etc etc…de pe urma turismului.

Asta pe langa buna dispozitie si atmosfera de festival de pe urma caruia beneficiaza fiecare cetatean al orasului si fiecare participant (inafara de cativa oameni care sunt deranjati de zgomot pentru 4 zile…..cate zile?? 4…..cate??? 4…..). Chiar si oamenii aia daca ar sta un pic si si-ar deschide mintea ar putea gasi lucruri simpatice de care sa se bucure.

Nici eu nu m-am enervat pe vecinii care faceau distractie azi noapte (desi sunt extrem de sensibil la somn), pentru ca stiam ca vor fi plecati in 4 zile si…..come on…..e Untold!! (Poate nu era relationat cu Untoldul, dar ca sa nu ma enervez mi-am zis ca precis sunt cu Untoldul….si atunci am putut dormi)

Zilele astea au fost superbe! In oras, prin malluri, oamenii au fost luminosi, bucurosi, fantastici! Oamenii radeau.

Bravo Untold!”

error: Content is protected !!