Cluj. Adela: „Am criticat Untold…dar am domolit-o mult, pentru ca Untold m-a ajutat să-mi regăsesc libertatea individuală. Untold mi-a vindecat un burn out profund pe care prietenii si colegii activiști din opinia publica mai sus menționată nici măcar nu l-au remarcat. Așadar, ce-o fi bine, ce-o fi rau?… Nuanțat :) Eu am ajuns …”

Updated on august 5, 2019 Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una care a depășit așteptările tuturor participanților de la ediția aniversară din acest an.

Peste 97.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului.

Adela Aleph a scris pe Facebook: „Stiu ca Untold e un fenomen intens criticat social, politic si economic. Eu insami am facut parte ani de zile din acel fragment al opiniei publice care articula critica in paragrafe coerente si organizate.

Cluj. Adela: „Am criticat Untold...dar am domolit-o mult, pentru ca Untold m-a ajutat să-mi regăsesc libertatea individuală. Untold mi-a vindecat un burn out profund pe care prietenii si colegii activiști din opinia publica mai sus menționată nici măcar nu l-au remarcat. Așadar, ce-o fi bine, ce-o fi rau?... Nuanțat :) Eu am ajuns ...” 1

Nu am uitat critica, dar am domolit-o mult, pentru ca Untold m-a ajutat sa-mi regasesc libertatea individuala. Am re-descoperit cu fascinatie ce functie importanta au spectacolul si spectaculosul, dupa ideea de societate a spectacolului a lui Guy Debord, in re-vrajirea lumii.

Cum spunea Max Weber, traim intr-o lume dezvrajita. Si daca n-avem sansa sa ne indragostim in fiecare zi, dezvrajirea ne seaca, ne deconecteaza, ne exploateaza si ne face mai tristi. Untold mi-a vindecat un burn out profund pe care prietenii si colegii activisti din opinia publica mai sus mentionata nici macar nu l-au remarcat. Asadar, ce-o fi bine, ce-o fi rau?… Nuantat 🙂 Eu am ajuns intre stele si m-am transformat in spirit colorat cu aripi. Din nou. <3.”

UNTOLD este primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR (high dinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor cinematografice. O producție similară va fi folosită în anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

Alex Dima, Jurnalistul PRO TV, a transmis un mesaj emoționant miilor de tineri care au fost prezenți la festival. Publicul l-a primi cu ropote de aplauze și a strigat mai bine de un minut “România, te iubesc”, alături de Alex Dima: “Trebuie să căutăm în jurul nostru motive pentru a spune România, te iubesc, iar dacă nu le găsim, atunci trebuie să le construim împreună. Voi sunteți România pe care o iubesc și mă înclin”.

error: Content is protected !!