Vlad Grigorescu: „Sunt în Cluj. Chem Uber. Îmi găsește mașină cu număr de București.. într-un final ajunge….Începe cu un aer arogant, dezamăgit si scarbit: Pai aplicatia asta e proasta, ca noi nu suntem in stare sa facem ceva bun. Ca tara asta …”

Updated on august 4, 2019 Magicianul Vlad Grigorescu a povestit pe Facebook cum s-a „distrat” cu un șofer UBER în Cluj.

Vlad Grigorescu: „Sunt în Cluj. Chem Uber. Îmi găsește mașină cu număr de București. In perioada de festival sunt veniti multi soferi din alte orase. Urmăresc mașina pe harta si vad ca ratează intrarea pe podul care ducea la mine.

Vlad Grigorescu: „Sunt în Cluj. Chem Uber. Îmi găsește mașină cu număr de București.. într-un final ajunge....Începe cu un aer arogant, dezamăgit si scarbit: Pai aplicatia asta e proasta, ca noi nu suntem in stare sa facem ceva bun. Ca tara asta ...” 1

Nu e mare lucru, se poate intampla oricui, mai ales unui sofer care nu cunoaste orasul. Merge mai departe 2 minute ca sa poata intoarce si intr-un final ajunge. Ma urc in masina si zic jovial: Ati ratat intrarea. 🙂

Incepe cu un aer arogant, dezamagit si scarbit: Pai aplicatia asta e proasta, ca noi nu suntem in stare sa facem ceva bun. Ca tara asta daca ar putea vinde prostia, Qatarul s-ar imprumuta la noi. Ca atunci cand era el director de reprezentanta VW a primit de la nemti caseta ca sa le arate cum functioneaza GPS-ul si ca alea erau facute calumea, ca daca dadeai o adresa, ACOLO SE OPREA MASINA. Ca noi acum nu suntem in stare sa facem o treaba calumea.

Incerc sa imi rezum toate gandurile si ii zic doar ca eu cred ca e o tehnologie extraordinara de care noi beneficiem.
Iar incepe o serie de “ce proasta e aplicatia”, “ce proasta e tara”, “ce proaste sunt toate lucrurile din jur”.

Eu ma pastrez linistit.
Ajungem in dreptul hotelului si… ghiciti ce… trece de el. Aplicatia a si scos un sunet care l-a avertizat ca am ajuns dar el nimic. Mergea mai departe. Desi as fi fost curios pana unde s-ar fi dus, ma grabeam asa ca i-am atras atentia ca a depasit destinatia. S-a oprit brusc in mijlocul unui sens giratoriu, surprins si panicat.
Inainte sa cobor, l-am intrebat: Acum tot aplicatia a fost proasta?”

error: Content is protected !!