Untold Cluj. Dan Petrescu, cum i-a dat autograf lui Robbie Williams. „Fata mea Rebecca a venit din Anglia pentru Untold….”

Updated on august 2, 2019 Untold Cluj. Dan Petrescu, cum i-a dat autograf lui Robbie Williams. „Fata mea Rebecca a venit din Anglia pentru Untold….”

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu a vorbit într-o conferință de presă despre Festivalul Untold. Fata sa a venit special din Anglia pentru festival.

“Am o istorie interesantă cu Robbie Williams. Când eram la Chelsea, după meci la hotel, eram cu Dana, prima mea soție, și l-a văzut pe Robbie Williams. A mers și i-a cerut autograf, iar Robbie i-a răspuns: iți dau, doar dacă îmi dă soțul tău unul înainte. I-am dat autograf și el soției mele”, a dezvăluit Dan Petrescu într-o conferință de presă, potrivit Digi 24.

Untold Cluj. Dan Petrescu, cum i-a dat autograf lui Robbie Williams. „Fata mea Rebecca a venit din Anglia pentru Untold....” 1

Antrenorul celor de la CFR Cluj spune că jucătorii nu au voie să meargă la festivalul de la Cluj. Pe campioana României o așteaptă dubla de foc cu Celtic, în turul al treilea preliminar din UEFA Champions League.

“Duminică o să mergem împreună să luăm masa, sper să mă întâlnesc cu el, nu știu dacă am timp să merg la Untold, am multe pe cap, dar fata mea Rebecca a venit din Anglia pentru Untold. Noi nu avem timp nici să ne odihnim.

Urmează meciurile cu Celtic, cu Chindia. Azi noapte m-am odihnit, mi-am pus dopuri în urechi. Aș putea să merg mai ales că vine fata mea, dar nu îmi place că e multă lume. Jucătorii care merg acolo să rămână acolo. Să-mi spuneți cine merge că îi dau afară”, a mai spus Dan Petrescu.

error: Content is protected !!