Untold Cluj. Armin van Buuren a ajuns în România. „Am văzut câteva locuri din țara asta și este superbă… Tocmai am lansat o piesă în limba română cu Alexandra Bădoi, se numește Cosmos. Videoclipul va fi filmat în România”

Updated on august 2, 2019 Armin van Buuren a ajuns în România. El va avea un super show în această noapte la Untold Cluj. Armin a acordat un interviu pentru PRO TV.

Întrebat dacă s-ar muta în România, Armin nu a exclus posibilitatea, spunând că avem o țară frumoasă, în special litoralul. ”Bucureștiul este nemaipomenit. Am văzut câteva locuri din țara asta și este superbă”.

Untold Cluj. Armin van Buuren a ajuns în România. „Am văzut câteva locuri din țara asta și este superbă... Tocmai am lansat o piesă în limba română cu Alexandra Bădoi, se numește Cosmos. Videoclipul va fi filmat în România” 1

ocul său favorit este Constanța. ”Am mixat de două ori acolo, pentru Neversea dar și în trecut. Înțeleg de ce se duc o mulțime de oameni în vacanță acolo”.

Despre colaborarea cu un artist român, Armin a dezvăluit: ”O să-ți spun un secret. Tocmai am lansat o piesă în limba română cu Alexandra Bădoi, se numește Cosmos. Videoclipul va fi filmat în România”.
Ascultă piesa aici:

Întrebat dacă are tabuuri cât privește muzica pe care o mixează, Armin Van Buuren a răspuns: ”De-a lungul carierei, am avut câteva combinații de-a dreptul îndrăznețe, de exemplul piesele cu Kensington sau Mr Probz, am lucrat cu orchestre, am lucrat cu artiști din România, cu artiști olandezi, deci nu pot să spun nu. Trance-ul este preferatul meu, dar îmi place să experimentez, deci sunt deschis oricărui tip de muzică, dar întotdeauna trebuie să aibă o legătură cu rădăcinile mele muzicale.

Recent, am ieșit din zona mea de confort, dar fanii mei adevărați știu că mă întorc întotdeauna la trance. Deci, ca să îți răspund la întrebare, sunt deschis la orice”.

La final, Armin van Buuren a mărturisit că, de-a lungul anilor, fanii au aruncat în el cu sutiene, cu lenjerie intimă, dar și cu cuțite, cu sticle… ”Dacă ești artist și urci pe scenă, devii o țintă, dar asta face parte din job”.

error: Content is protected !!