Paul Găvănescu: „Am mers prin Cluj vreo 7-8km și n-am găsit pe jos decât două peturi de 500ml, un pachet de țigări, trei hârtiuțe mototolite și câteva mucuri de țigară răzlețe. Aa, și să nu uit, foarte important …”

Updated on august 2, 2019 Atmosferă superbă în Cluj la Untold. Zeci de mii de tineri au venit să se distreze. Unii sunt impresionați de cum arată orașul.

„România, lasă-mă să-ți spun ceva. Ești cel mai minunat și cel mai tare public din întreaga lume. Abia am așteptat să ajungem la voi”, au declarat pe scena, Dimitri Vegas&Like Mike, în prima noapte a festivalului, potrivit Citynews.

Paul Găvănescu: „Am mers prin Cluj vreo 7-8km și n-am găsit pe jos decât două peturi de 500ml, un pachet de țigări, trei hârtiuțe mototolite și câteva mucuri de țigară răzlețe. Aa, și să nu uit, foarte important, o groapă de maxim 30cm diametru, pe un trotuar.
Așa să ne ajute Dumnezeu! 🙄🙃”

Anca Rus: „Doi tineri francezi veniți la festival se minunau de faptul cā cineva își pusese telefonul la încārcat în autobuz. Auzindu-i vorbind, m-am minunat eu: în Franța n-au ajuns la faza asta încā?!”
Paul Găvănescu: „Am mers prin Cluj vreo 7-8km și n-am găsit pe jos decât două peturi de 500ml, un pachet de țigări, trei hârtiuțe mototolite și câteva mucuri de țigară răzlețe. Aa, și să nu uit, foarte important ...” 1

Anca Rarău: „Am ajuns în Cluj. Oamenii merg la un festival. Îmbrăcați festiv😉”
Paul Găvănescu: „Am mers prin Cluj vreo 7-8km și n-am găsit pe jos decât două peturi de 500ml, un pachet de țigări, trei hârtiuțe mototolite și câteva mucuri de țigară răzlețe. Aa, și să nu uit, foarte important ...” 2

Verde Cu Ştaif: Cluj Arena la 6 dimineata.
Paul Găvănescu: „Am mers prin Cluj vreo 7-8km și n-am găsit pe jos decât două peturi de 500ml, un pachet de țigări, trei hârtiuțe mototolite și câteva mucuri de țigară răzlețe. Aa, și să nu uit, foarte important ...” 3
Hai la Untold Cluj!

error: Content is protected !!