Cluj. Istoricul Madalin Hodor: „De cazul Someșul ați auzit? Un nene care se plimba prin Cluj cu ciocanul și ataca femei. Peste unele întra în casa și apoi le incendia.Caz pe țară. Mobilizare totala a Securității și Miliției, urlete la Ceaușescu tot tacâmul. Știți cum l-au găsit?”

Updated on ianuarie 3, 2020 În contextul crimelor din Caracal, istoricul Madalin Hodor a povestit cum au acționat Securitatea și Miliția în cazul criminalului în serie din Cluj, care omora femei cu ciocanul.

Madalin Hodor: „Zero barat.
Întâmplarea face ca am avut posibilitatea sa citesc câte ceva despre criminalitate și criminali în serie. Mai precis am văzut niște dosare in arhiva. Din epoca aia când mulți presupun ca Securitatea și Miliția știau tot ce mișcă. Vai de mama noastră dacă am fi avut atunci presa libera! Era o fosgaila criminala și o veselie la omor în RSR ca te miri ca nu depopulau aia tara. Sa nu mai vorbesc despre competenta organelor și rezolvările cazurilor.

Cluj. Istoricul Madalin Hodor: „De cazul Someșul ați auzit? Un nene care se plimba prin Cluj cu ciocanul și ataca femei. Peste unele întra în casa și apoi le incendia.Caz pe țară. Mobilizare totala a Securității și Miliției, urlete la Ceaușescu tot tacâmul. Știți cum l-au găsit?” 1

Dacă am fi avut niște criminali în serie adevărați, de tipul Zodiac, de exemplu, nu mai era nevoie de nicio Revoluție ca ne macelarea ala pe toți.
De cazul Someșul ați auzit? Un nene care se plimba prin Cluj cu ciocanul și ataca femei. Peste unele întra în casa și apoi le incendia.

A cincea victima locuia lângă secția de miliție. A intrat peste ea ziua în amiaza mare, a omorât-o și a dat foc apartamentului. Apoi a ieșit liniștit pe strada și s-a plimbat prin zona cu cămașa plina de sânge. Nu l-a oprit nimeni.

Caz pe țară. Mobilizare totala a Securității și Miliției, urlete la Ceaușescu tot tacâmul. Cei mai buni criminaliști ai tarii băgați în caz. Ceacanica, idolul criminalistilor de la noi.

Nu l-au identificat nici după un an. Știți cum l-au găsit? Din întâmplare. Sunau pe la uși și le-a zis o vecina ca e unul mai ciudat la etajul 9 care a înjurat-o. Au sunat și au văzut ca apartamentul ăluia era plin de chibrite folosite. În condițiile în care după a șaptea sau opta, nu mai știu, crima asta umbla se prin oraș și lipea pe stâlpi hârtii în care spunea ca e posedat de Diavol.

Da. Gândiți-vă puțin. România aia cu Securitatea și Miliția.

Ce vreau sa spun? Ca suntem tot acolo. Tot acolo. Ale noastre organe ii prind pe criminalii care eventual își pun semne de exclamare la poartă. Și se pare ca acum nici pe aia”.

error: Content is protected !!