Simona Halep la Cluj ca sa prezinte trofeul Wimbledon? Emil Boc: „Felicitari, Simona Halep!! Azi a castigat Turneul de la Wimbledon intr-o maniera entuziasmanta si a invins-o in 56 de minute pe Serena Williams! Momente unice, de vis, pe arena de la Wimbledon! Multumim , Simona Halep ! Cel mai …”

Updated on iulie 13, 2019 Simona Halep a câștigat sâmbătă finala de la Wimbledon. Ar trebui Clujul sa o invite sa prezinte trofeul așa cum a făcut cu trofeul Roland Garros la București. Sigur nu vor fi huiduieli ca atunci.

István Tárkányi: „Este momentul optim ca Primaria Cluj-Napoca să o invite pe Simona Halep în urbea de pe Someș, pentru a prezenta pe Cluj Arena trofeul câștigat astăzi. Gabriela Firea nu cred că mai are curajul unei noi umilințe”.

Simona Halep la Cluj ca sa prezinte trofeul Wimbledon? Emil Boc: „Felicitari, Simona Halep!! Azi a castigat Turneul de la Wimbledon intr-o maniera entuziasmanta si a invins-o in 56 de minute pe Serena Williams! Momente unice, de vis, pe arena de la Wimbledon! Multumim , Simona Halep ! Cel mai ...” 1

Emil Boc: „Felicitari, Simona Halep!!
Azi a castigat Turneul de la Wimbledon intr-o maniera entuziasmanta si a invins-o in 56 de minute pe Serena Williams!

Momente unice, de vis, pe arena de la Wimbledon!
Multumim , Simona Halep ! Cel mai bun model de urmat in viata si un ambasador fara egal al Romaniei in intreaga lume!!


In video se poate urmari ultima minge a meciului!!

error: Content is protected !!