O mama si copilul ei, din Cluj, moarte groaznica in Grecia. Un copac i-a strivit in timpul ciclonului. ”Era un grup de români care au luat masa, în momentul în care a început furtuna, o mare parte din ei au …”

Updated on iulie 13, 2019 O mama si copilul ei, din Cluj, au avut parte de o moarte groaznica in vacanta, in Grecia. Un copac i-a strivit in timpul teribilei furtuni de zilele trecute, cel mai puternic ciclon care a lovit Grecia în ultimele trei decenii.

Patronul localului unde doi români, mamă şi fiu şi-au găsit sfârşitul, e devastat de durere, a fost martorul tragediei.

O mama si copilul ei, din Cluj, moarte groaznica in Grecia. Un copac i-a strivit in timpul ciclonului. ”Era un grup de români care au luat masa, în momentul în care a început furtuna, o mare parte din ei au ...” 1

”Am închis uşile, ferestrele, am plâns. Este primul restaurant din staţiune, toţi oamenii vin aici să mânânce”, spune patronul grec, potrivit Observator Tv.

Niciunul nu a anticipat pericolul mortal. Un copac smuls de vânt a fost aruncat peste terasă. Forţa vântului a fost atât de mare încât băieţelul de opt ani al românilor, a fost luat pe sus şi izbit de o fereastră.

”Era un grup de români care au luat masa, în momentul în care a început furtuna, o mare parte din ei au fugit, din pacate doamna cu copilul din pacate au ales sa ramana sa se adaposteasca de ploaie, sa ramana sub aceasata copertina peste care s-a prabusit un copac”, dezvăluie un turist român.

Copilul a fost găsit primul, a fost urcat într-o maşină de localnici, dar a murit în drum spre spital. Pe Oana, mama lui, salvatorii au scos-o cu greu dintre ruine. A fost însă prea târziu. Soţul femeii a aflat la spital că şi-a pierdut familia.

Surse medicale sustin ca vineri dimineata romanul a parasit unitatea spitaliceasca. Se intoarce in tara pentru funeralii.

error: Content is protected !!