(Foto/Video) Cluj. Inno Brezeanu, la Electric Castle: „Salvez berze.M-am dus pana in Bontida, sa vad de cazare…M-am minunat de berzele de la intersecție din nou si la un moment dat vad o barza in câmpie. Bucuros, m-am apropiat încet, sa ii fac o poza. Când am văzut ca de fapt avea o aripă lovita chiar sângerase. A venit spre mine inițial, apoi a …”

Updated on iulie 13, 2019 Începe Electric Castle iar festivalierii cauta locuri de cazare direct, in Bontida. Unul dintre aceștia, cum nu a avut noroc la cazare, s-a apucat de fotografiat berze. Una era rănita si a salvat-o.

În perioada 17-21 iulie se desfășoară cel mai mare festival de muzică electronică din România, Electric Castle 2019 la castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj. Experiența de festival va dura 5 zile, iar zeci de artiști din toate colțurile lumi vor urca pe scena Electric Castle, în cea de-a șaptea ediție a festivalului, potrivit Libertatea.

Inno Brezeanu: „Salvez berze. Sunați cu încredere la orice ora.

Edit explicatie: M-am dus pana in Bontida, sa vad de cazare, ca nah, la fata locului mai vezi una alta. Nu am prea avut noroc, dar intrebam pe la porti. M-am minunat de berzele de la intersectie din nou si la un moment dat vad o barza in campie.

Bucuros, m-am apropiat incet, sa ii fac o poza. Cand am vazut ca de fapt avea o aripa lovita chiar sangerase.
A venit spre mine initial, apoi a plecat spre drum unde veneau masini .

(Foto/Video) Cluj. Inno Brezeanu, la Electric Castle: „Salvez berze.M-am dus pana in Bontida, sa vad de cazare...M-am minunat de berzele de la intersecție din nou si la un moment dat vad o barza in câmpie. Bucuros, m-am apropiat încet, sa ii fac o poza. Când am văzut ca de fapt avea o aripă lovita chiar sângerase. A venit spre mine inițial, apoi a ...” 1

(Foto/Video) Cluj. Inno Brezeanu, la Electric Castle: „Salvez berze.M-am dus pana in Bontida, sa vad de cazare...M-am minunat de berzele de la intersecție din nou si la un moment dat vad o barza in câmpie. Bucuros, m-am apropiat încet, sa ii fac o poza. Când am văzut ca de fapt avea o aripă lovita chiar sângerase. A venit spre mine inițial, apoi a ...” 2
M-am simtit dator sa o ajut, sa o scot din strada. Satenii se uitau neputinciosi la masinile care goneau pe când barza era în mijlocul drumului.
A venit o tanti zicea ca ar suna la ceva numar dar nu stie . Mi-au spus ca este un veterinar la intrare in sat, langa gara, la 5 km . Am luat-o in brate si m-am pornit spre veterinar.
A oprit un domn cu o masina si m-a ajutat sa duc barza la veterinar, dar veterinarul era plecat pana dimineata, cabinetul inchis.

(Foto/Video) Cluj. Inno Brezeanu, la Electric Castle: „Salvez berze.M-am dus pana in Bontida, sa vad de cazare...M-am minunat de berzele de la intersecție din nou si la un moment dat vad o barza in câmpie. Bucuros, m-am apropiat încet, sa ii fac o poza. Când am văzut ca de fapt avea o aripă lovita chiar sângerase. A venit spre mine inițial, apoi a ...” 3 (Foto/Video) Cluj. Inno Brezeanu, la Electric Castle: „Salvez berze.M-am dus pana in Bontida, sa vad de cazare...M-am minunat de berzele de la intersecție din nou si la un moment dat vad o barza in câmpie. Bucuros, m-am apropiat încet, sa ii fac o poza. Când am văzut ca de fapt avea o aripă lovita chiar sângerase. A venit spre mine inițial, apoi a ...” 4

Am gasit o tanti peste drum de casa veterinarlului care s-a oferit sa gazduiasca barza si sa o fereasca de caini pana dimineata cand poate primi asistenta.
Era un pui care a cazut din cuib … Sper sa fie bine .
Am facut cat am putut momentan.
Nah Electric Castle , beat this ! Hai sa facem ceva pentru berzele din Bontida ?

Vezi aici Video:

PS : ma duc maine sa continui cautarea de cazare si sa vad ce face barzuca”

error: Content is protected !!