Cluj. Cazare Untold. Andrei: „Un „paiangăn” a întins frumusețe de pânză pe jumătate curtea din spatele biroului meu. Acum un minut, o rândunică l-a executat cu o scurtă mișcare de cioc. Ce vreau să zic, dacă vă căutați chirie în Cluj, știu o pânză liberă, 300 euro + garanție, zonă liniștită, 5 minute de Untold….m-au sunat 3 persoane să mă…”

Updated on iulie 11, 2019 Se apropie Festivalul Untold, se negociază ultimele prețuri la chirii. Exorbitante. Nu este de mirarea dacă Armin van Buuren a anunțat un show special iar în ultim zi îl poți asculta pe Robbie Williams.

Cazare Untold 2019. În perioada 1-4 august, la Cluj, prețurile la cazare explodează. Un apartament depășește 1000 de euro, o cameră de cămin e 1800 de lei, iar cazarea la cort pornește de la 60 de lei.

Cluj. Cazare Untold. Andrei: „Un „paiangăn” a întins frumusețe de pânză pe jumătate curtea din spatele biroului meu. Acum un minut, o rândunică l-a executat cu o scurtă mișcare de cioc. Ce vreau să zic, dacă vă căutați chirie în Cluj, știu o pânză liberă, 300 euro + garanție, zonă liniștită, 5 minute de Untold....m-au sunat 3 persoane să mă...” 1

Cei care doresc să stea pe perioada Untold 2019 într-un apartament, și caută cazare la apartament de 2 sau 3 camere, pot găsi oferte de cazare începând de la 500 de euro (apx. 2400 de lei) pentru 2 camere, pe toată durata festivalului, anunță Antena 1.

Pe Facebook, Andrei Aroneţ a scris: „Un „paiangăn” a întins frumusețe de pânză pe jumătate curtea din spatele biroului meu. Acum un minut, o rândunică l-a văzut, a plutit câteva secunde la punct fix în dreptul lui – ca o pasăre colibri – și l-a executat cu o scurtă mișcare de cioc.

Ce vreau să zic, dacă vă căutați chirie în Cluj, știu o pânză liberă, 300 euro + garanție, zonă liniștită, 5 minute de Untold.

De când am scris că a rămas liberă o pânză de paianjen în curtea din spatele biroului și că o închirez cu 300 de euro pe lună, mi-au scris / m-au sunat 3 persoane să mă întrebe de „chiria aia de care scriai pe Facebook”.

Io știu că-i greu să găsești chirie în Cluj, da’ recunosc – nu mă așteptam să fie bună chiar și-o pânză de paianjen întinsă în curte 😂”

În căminele studențești, organizatorii festivalului Untold au pus la dispoziție peste 10.000 de locuri de cazare. Aceștia solicită pentru un loc de cazare într-o cameră de cămin cu 2 persoane, pentru patru nopți, suma de 2800 lei, iar într-o cameră cu 4 persoane, suma de 1800 lei.

Opțiuni cazare cămin Untold 2019
Camere Premium (Cămin USAMV ) – 2800 RON + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 2 persoane în cameră
Camere Confort (Cămin UTCN) – 1800 RON + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 4 persoane în cameră
Cazare UNTOLD 2019, cort
Pe perioada festivalului Untold, localnicii încearcă să-și rotunjească veniturile, astfel că mulți dintre ei oferă cazare la cort, în propria curte.

Anunțurile de pe site-urile dedicate arată că prețul pentru cazarea la cort începe de la 60 de lei pe zi, pentru două persoane. Avantajul unei cazări la curte este că, de cele mai multe ori, este inclusă și parcarea în tarif.

În plus, turiştii au la dispoziţie şi deja celebra platformă “Adoptă un Untold-ist”. În ultimii doi ani, peste 3.000 de participanţi, veniţi din ţară sau din străinătate, au fost adoptaţi de clujenii care şi-au deschis cu mare drag uşa.

error: Content is protected !!