Cluj. Călin: „Hai sa va zic o chestie rușinoasă despre Emil Boc, ca prea îl lăudați: a absolvit fiica lui Dreptul, a fost colegă cu a mea.  Era in tribuna la Polivalenta, cu familia. Fără garda de corp, ca un țăran de Cluj de duzină (ca si mine, de altfel). Apoi a traversat parcul pe jos, fără reporteri si fără paza si fără alai cu carnețele de notițe si … Nimeni nu a încercat sa îl …”

Updated on mai 26, 2020 Un clujean, sătul de laudele la adresa lui Emil Boc, povestește cum s-a comportat primarul la festivitatea de absolvire a fiicei, da la Sala Polivalentă.

Pe Facebook, Calin Dan Morar a scris: „Hai sa va zic o chestie rușinoasă despre Boc, ca prea îl lăudați:
A absolvit fiica lui Dreptul, a fost colega cu a mea.

Cluj. Călin: „Hai sa va zic o chestie rușinoasă despre Emil Boc, ca prea îl lăudați: a absolvit fiica lui Dreptul, a fost colegă cu a mea.  Era in tribuna la Polivalenta, cu familia. Fără garda de corp, ca un țăran de Cluj de duzină (ca si mine, de altfel). Apoi a traversat parcul pe jos, fără reporteri si fără paza si fără alai cu carnețele de notițe si ... Nimeni nu a încercat sa îl ...” 1

Era in tribuna la Polivalenta, cu familia. Fără garda de corp, ca un țăran de Cluj de duzină (ca si mine, de altfel).
Apoi a traversat parcul pe jos, fără reporteri si fără paza si fără alai cu carnețele de notițe (…)

Cluj. Călin: „Hai sa va zic o chestie rușinoasă despre Emil Boc, ca prea îl lăudați: a absolvit fiica lui Dreptul, a fost colegă cu a mea.  Era in tribuna la Polivalenta, cu familia. Fără garda de corp, ca un țăran de Cluj de duzină (ca si mine, de altfel). Apoi a traversat parcul pe jos, fără reporteri si fără paza si fără alai cu carnețele de notițe si ... Nimeni nu a încercat sa îl ...” 2

Nimeni nu a încercat sa îl pupe in fund si sa ii dea peste rând. A plecat, tot per pedes, către Opera Maghiară, total lipsit de maiestuozitate, din nou fără reflectoare.

Presa nu a relatat nimic excepțional (fiica lui Boc e in nu știu ce scandal, pe numele fiului sunt trei case, nevasta a fost angajata pe pile director la un serviciu al primăriei, Iată cu ce X6 se plimba primarul, cadou de la o mătușă sau N-o sa va vina sa credeți, Șocant, Iată ce a declarat despre dușmanii lui primarul).(…)
Ce rușine”.

 

error: Content is protected !!