Cluj. Adrian Minune: „Cred ca ne vedem si la Untold”. Lângă cine-l vezi? Armin van Buuren sau Robbie Williams?

Updated on iulie 10, 2019 Adrian Minune a devenit subiect de scandal național după ce o melodie de a sa a fost mixată de un DJ la Neversea. El spune că este posibil să-l vedem și la Untold.

Artistul Salvatore Ganacci a fost cel care le- a propus petrecaretilor un moment inedit a anuntat de la platane ca-si va incheia evolutia cu o piesa apartinand unui cantaret roman. Din boxele uriase, instalate pe plaja din Constanta, a inceput sa rasune o manea, interpretata de Adrian Minune, „Asa sunt zilele mele”, anunță Stirile Kanal D.
Cluj. Adrian Minune: „Cred ca ne vedem si la Untold”. Lângă cine-l vezi? Armin van Buuren sau Robbie Williams? 1
(Lângă cine-l vezi la Untold? Armin van Buuren sau Robbie Williams?)

Spectatorii nu doar ca au cantat piesa, dar au si imortalizat momentul pentru a fi postat pe retele de socializare. Muzica balcanica nu-i este straina lui Salvatore Ganacci. Acesta traieste in Stockholm, dar este bosniac de origine.

Dupa succesul de la Neversea, surprizele se tin in lant. Adrian Minune crede ca melodiile lui se incadreaza si la festivalul Untold.

Adrian Minune: „Cred ca ne vedem si la Untold. Si Untold-ul ar fi o experiuenta misto, noua pentru mine, dar datorita timpului, nu cred ca ajung”.

Cristian Iliescu a scris pe Facebook: „O buna bucata a facebook-ului meu e isterizata si posteaza comentarii ironice legate de ideea ca la Neversea s-a ascultat Adrian.

Am fost printre cei probabil 100.000 de oameni din fata scenei si show-ul lui Salvatore Ganacci a fost magic. Tipul e unul dintre cei mai buni dj si producatori muzicali din lume avand atat mai multe hituri internationale cat si colaborari cu artisiti de top.

Anul trecut a fost pe main stage la Tommorowland – cel mai tare festival de muzica electronica din lume. Cred ca alegerea sa-si încheie set-ul cu o manea a fost teribil de inspirata punând sare pe o “rana” a culturii românești – incapacitatea de a judecat obiectiv muzica din criterii rasiale.

Mai mult el insusi fiind jumate bozniac cred ca intelege excelent atat ce inseamna muzica balcanica cat si ce inseamna ura rasiala.”

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!