(Video) Emil Boc pe jos, viceprimarul Dan Tarcea cu trotineta electrică la muncă. „. Cred că sunt vreo 20 de colegi din Primărie chiar și din Consiliul Local care au trotinetă electrică. Inițial au zâmbit și au zis – uite-l pe viceprimarul cu trotineta – acum s-au …”

Updated on iulie 4, 2019 Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea a declarat că folosește zilnic o trotinetă electrică pentru a ajunge la serviciu.

“Este o metodă alternativă nepoluantă și de multe ori ajung mai repede dintr-o parte în alta a orașului decât dacă aș folosi mașina. Și chiar folosesc, în timpul zilei, când am de mers dintr-o direcție în alta, folosesc foarte des trotineta electrică.

(Video) Emil Boc pe jos, viceprimarul Dan Tarcea cu trotineta electrică la muncă. „. Cred că sunt vreo 20 de colegi din Primărie chiar și din Consiliul Local care au trotinetă electrică. Inițial au zâmbit și au zis – uite-l pe viceprimarul cu trotineta – acum s-au ...” 1

Văd mai multe lucruri prin oraș decât din mașină. Am cumpărat trotineta acum un an și jumătate și am folsit-o mai puțin în perioada de iarnă”, a declarat edilul pentru citynews.ro.

Viceprimarul susține că ajunge la serviciu aproape la fel de repede ca și cu mașina.

Vezi video aici:

Pe de altă parte, desi recunoaște că la început era privit cu zâmbete de colegi, viceprimarul spune că astăzi, tot mai mulți colegi din Primărie dar și din Consiliul Local au recurs la trotinetă electrică.

“Să știți că din ce în ce mai mulți colegi din Primărie au recurs la astfel de mijloace de transport. Cred că sunt vreo 20 de colegi din Primărie chiar și din Consiliul Local care au trotinetă electrică. Inițial au zâmbit și au zis – uite-l pe viceprimarul cu trotineta – acum s-au obișnuit cu mine, s-au obișnuit ca dimineața să urc cu trotineta în birou. Deci nu mai este o surpriză”, e declarat viceprimarul.

Și primarul Emil Boc a renunțat la mașină atunci când merge la serviciu.

”Eu mă duc în fiecare zi pe jos spre Primărie, fac 20 de minute. Când pot mă duc și cu transportul în comun, mai vorbesc cu oamenii. Seara când mă duc spre casă încerc să mă duc tot cu transportul în comun”, a spus primarul Emil Boc în urmă cu câteva luni.

error: Content is protected !!