Cluj. FELICITĂRI! EduNation: „Astăzi am primit o lecție de neprețuit de la prima generație de absolvenți ai Universității Vârstei a 3-a din Cluj-Napoca. Mulțumim atât seniorilor care au acceptat mai mult decât bucuroși provocarea, cât și…”

Updated on iulie 4, 2019 La Cluj, a absolvit prima generație de absolvenți ai Universității Vârstei a 3-a!

Universitatea Vârstei a 3-a (U3) este un proiect care se adresează pensionarilor dornici să învețe lucruri noi, să se întoarcă la școală într-un mediu familiar. Proiectul aparține Asociației Platforma România 100, prin comunitatea locală RO100 Cluj-Napoca, implementat în colaborare cu Direcția de Asistență Socială și Medicală, prin Centrul de Zi pentru Vârstnici nr. 1, str. Ștefan Octavian Iosif nr. 3, anunță Ziua de Cluj. 

EduNation: „Astăzi am primit o lecție de neprețuit de la prima generație de absolvenți ai Universității Vârstei a 3-a din Cluj-Napoca. 👩‍🎓

Cluj. FELICITĂRI! EduNation: „Astăzi am primit o lecție de neprețuit de la prima generație de absolvenți ai Universității Vârstei a 3-a din Cluj-Napoca. Mulțumim atât seniorilor care au acceptat mai mult decât bucuroși provocarea, cât și...” 1

Această zi a fost menită să încununeze experiența și maturitatea care au fost imboldul acestor oameni de a participa la cursuri derulate pe parcursul unui an, de a lua notițe, de a pune întrebări, de a-și dori să absoarbă informație de orice fel.

Mulțumim atât seniorilor care au acceptat mai mult decât bucuroși provocarea, cât și voluntarilor “profesori” veniți din vaste domenii pentru a împărtăși din cunoștințele și experiențele lor.

Proiectul pornit de RO100 Cluj-Napoca va fi continuat în anul 2019-2020 de asociația EduNation. Asociația constituită din echipa de coordonare a proiectului își propune să desfășoare proiecte educaționale, mai ales pentru grupuri discriminate, defavorizate sau marginalizate. U3a Cluj-Napoca va rămâne proiectul far al asociației în perioada următoare.

Alături de partenerii noștri, Fundația Universității Babeș-Bolyai și Direcția de Asistență Socială și Medicală (Centrul de Zi pentru Varstnici Nr. 1, Cluj-Napoca) ne dorim continuarea și creșterea proiectului.

Mulțumim Bye Bye StudTvr Cluj și tuturor celor care până în acest moment și-au adus contribuția la U3a Cluj-Napoca”.

Cursurile oferite sunt non-formale, diverse și interactive. Lista subiectelor este deschisă; aceasta urmează să fie completată în funcție de disponibilitatea voluntarilor și de interesele cursanților:
· Automedicație – avantaje și riscuri
· Economie – noțiuni de bază
· Religie și societate

· Presa de știri – între informare și dezinformare
· Artă Vizuală – Pictură
· Fotografie

error: Content is protected !!