Cluj. „Detaliu”. Emil Boc promite că schimbă paharele de plastic cu cele de carton sau hârtie, biodegradabile. Andreea: „ „Well, Clujul e in România!!! Cum de acolo se pot realiza atâtea lucruri minunate pentru oameni si in alte părți nu sunt fonduri dom’le?! Daca buzunarele sunt fără fund…”

Updated on iulie 3, 2019 Primarul Emil Boc a anunțat ieri că Primăria Cluj distribuie gratuit apă în perioade de caniculă și asigură spații în care cetățenii se pot proteja de temperaturile mari. Mai mult, paharele de plastic vor fi înlocuite cu pahare de carton sau hârtie, biodegradabile.

Andreea Mihaela Kenley: „Well, Clujul e in România!!!
Cum de acolo se pot realiza atâtea lucruri minunate pentru oameni si in alte părți nu sunt fonduri dom’le?! Daca buzunarele sunt fără fund…
Firuta, bat-o vina…ea săraca nu poate face o capitală de vis…da de sărit cu gura bre, asta poate…

Cluj. „Detaliu”. Emil Boc promite că schimbă paharele de plastic cu cele de carton sau hârtie, biodegradabile. Andreea: „ „Well, Clujul e in România!!! Cum de acolo se pot realiza atâtea lucruri minunate pentru oameni si in alte părți nu sunt fonduri dom'le?! Daca buzunarele sunt fără fund...” 1

Anca Si Doru Lulea: „La un pahar cu apa rece , oferit de domnul primar ! Felicitari primariei pentru implicarea totala in favorea cetatenilor clujeni !!!”

Niculae Rosca Gabriela: Felicitări, o singura remarca am și poate o luați în considerare. Înlocuiți paharele de plastic cu cele de hârtie sau carton biodegradabil. Mulțumesc.
Emil Boc: Așa este, asta vom face de la 1 august când in toată instituția nu vom mai folosi nimic din plastic. Va Mulțumesc pentru sesizare si apreciere!!

Darius Buliga: Mihai Domnule BOC, va rog vorbiți cu domnul dumneavoastră coleg, primar al Timișoarei, mister Nicolae Robu de Bocsig și învățați-l cum se gospodărește cu adevărat un oraș.

Erchian Apseleam: Nu ati fi interesat de un post de primar la Constanta?
E frumos tare pe la noi, un primar gospodar ne-ar mai trebui!

Maria Kick: Bravo Cluj ,asa Primar sa avem si noi la Lugoj ce bine ar fi 👏. Felicitari pt tot ce faceti !

Mircea Boncia: S-ar putea monta vreo 2 sau 3 tisnitori (cismele) de apa in zona platoul Salii Sporturilor-Statia de biciclete Spaiul Independentei- Pista biciclete-Parcul Rozelor!!! Multumesc. In aceasta zona se face multa miscare, relaxare, diferite sporturi, alergare, ciclism, plimbatul cainilor, este foarte necesar sa te hidratezi.

error: Content is protected !!