Video Cluj. Mai multe mașini au luat foc. Incendiu la un depozit. Ce spune ISU

Updated on iulie 3, 2019 Mai multe mașini au luat foc miercuri după ce un incendiu a izbucnit la un depozit de materiale de construcții din Cluj.

“Incendiul a fost stins, se supraveghează în continuare locul respectiv, în eventualitatea în care s-ar putea reaprinde. Intervenția pentru stingerea incendiului a durat cca o oră, iar un impediment major pentru operațiunile de intervenție au fost cablurile de înaltă tensiune care situate chiar deasupra flăcărilor.
Video Cluj. Mai multe mașini au luat foc. Incendiu la un depozit. Ce spune ISU 1

Video Cluj. Mai multe mașini au luat foc. Incendiu la un depozit. Ce spune ISU 2

Se evaluează pagubele și se fac cercetări preliminare pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului”, transmite ISU Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

foto Don Mirsha
Video Cluj. Mai multe mașini au luat foc. Incendiu la un depozit. Ce spune ISU 3

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: „ISU Cluj două autospeciale pentru stingerea incendiilor acționează în aceste momente pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o anexă a unui depozit de materiale pentru construcții, situat pe strada Bărc, din municipiul Cluj Napoca. Flăcările au cuprins mai multe autovehicule parcate în interiorul obiectivului, nu sunt anunțate persoane rănite până acum”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!